thermo pot fordele

Thermo pot er en beholder til enten lagring eller lave mad langsomt . Den Thermo pot kan bevare varme eller kolde temperaturer ved termisk isolering . Den ydre overflade Thermo puljen forbliver kold at røre ved , selv om det indeholder varm mad . Den Thermo pot kan lave mad opbevaring og tilberedning nemmere på grund af sine mange fordele .

Varmeisolering


Termisk isolering er en metode , der anvendes til at holde temperaturen af noget anbragt i en container eller et skib . For eksempel , når den er varm mad er holdt i en thermo gryde varmeisolering forhindrer varmen i at slippe ud af beholderen , holder maden varm , selv efter et par timers opbevaring . Den samme effekt også sker med kold mad . Den kolde temperatur bevares inde i Thermo puljen . Normalt kan overføre varmen når det er i kontakt fra ét materiale til et andet . Da den Thermo puljen har isolerende dobbelte vægge , er varmen fanget indeni. Den Thermo pot fungerer som en isolator til at forhindre varmeenergi i at slippe ud i luften . De fødevarer, der opbevares inde i Thermo potten , da morgen vil forblive frisk og varm ved middagstid .

Energibesparende madlavning


Thermo potten er ikke kun et lager fartøj , men det kan også bruges til langsom-tilberedning . Lave mad med en termo pot sparer energi , fordi det bruger varmen inde . Den Thermo pot består af tre dele: rustfri indre pot, vil de isolerede ydre beholder og en lufttæt dække . Madlavning måltider bliver let ved blot at sætte alle ingredienserne inde i rustfri indvendige puljen . Låget vil forsegle luften herunder dets aktuelle temperatur . Placer Thermo over et komfur og tænde for varmen . Da den ydre beholder er lukket og isoleret , vil den brændende luft fanget inde i Thermo puljen snart være i stand til at koge ingredienserne . Metoden med langsom-madlavning normalt tager seks til otte timer og sparer 80 procent af varmeenergien .

Praktisk og Sund


Thermo pot er en sund måde at tilberede , fordi maden er fri for fedt og røg . Den naturlige smag og næringsstoffer af fødevarer er bevaret , der fremmer sunde spise . Den Thermo pot er også praktisk , fordi det kan tages stort set overalt på grund af dens portabilitet . Alternativt kan varmt eller kold mad skal placeres inde i Thermo puljen , før de rejser eller går på en skovtur . Det sparer tid , fordi andre ting kan gøres mens man venter på mad til at lave mad . Der er ingen fare for mad bliver brændt eller stegt på grund af isoleringen . Den Thermo pot er også fleksibel , fordi det er let at rengøre og genopvarmning på komfuret igen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.