typer af medicinsk tape

Medicinsk tape bruges til en række forskellige årsager i en sundhedspleje indstilling , såsom sikring af bandager og medicinsk udstyr , som katetre , at en patient . Medicinsk tape er fremstillet af forskellige materialer , og har varieret indhold af lim underlag , afhængig af båndets formål . Sårpleje bånd er generelt fugttæt , og det kan indeholde en zinkoxid klæbemiddel . General brug tape tilbyder mindre vedhæftning for nemmere tape fjernes.

Papir tape


Papir tape er en åndbar bånd til alment brug . Det tilbyder en blid lim , der giver lys vedhæftning til huden og overflader . Papirstrimmel er tynd og efterlader minimal lim rester på huden . Det er nemt fjernes , hvilket gør det til et godt valg at bruge på patienter med følsom hud eller de ældre, som har tynde , let beskadiget hud .

klud tape


Medicinsk klud tape leveres i en række forskellige materialer , såsom polyester og silke , og tilbyder en stærk , men blid vedhæftning . Klud tape foretrækkes for at sikre medicinsk slanger , såsom slanger og katetre , på grund af dets styrke og evne til at forme godt på overflader og huden uden at miste vedhæftning . Klud tape er åndbart , men kan ikke være vandtæt og skal anvendes med forsigtighed på hud og overflader , der har potentiale for at blive våd .

Porøse tape


Porøse medicinsk tape er generelt klar , åndbar og vandafvisende . Denne type bånd giver dig mulighed for at se huden under og er egnet til at sikre bandager og medicinsk udstyr , der skal overvåges , såsom en intravenøs linje . Små perforeringer giver båndet at ånde godt , og gør det nemt at rive i den ønskede længder og bredder .

Foam tape


Skum tape er designet til at strække og overholde det område af kroppen . Fleksibiliteten i microfoam tape gør det nyttigt for forbindinger og tape over led , såsom albue eller knæ , eller på områder af kroppen , der modtager spænding og bevægelse , såsom håndfladen . Skum tape er vandtæt , allergivenlige og kommer i mange bredder . Det fås i sterile ruller til kirurgisk brug .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.