Hvad er de sundhedsmæssige risici ved bor nær vindmøller ?

Vindmøller bruge vindenergi til at skabe elektricitet og betragtes som en løsning på nogle af verdens energi problemer . Fordelene ved vindenergi omfatter reduceret miljømæssige farer og færre forureningsrelaterede sundhedsrisici .

Nogle kritikere tvivler på sikkerheden af vindkraft , dog . Faktisk har Dr. Nina Pierpont , en børnelæge , identificeret adskillige problemer i forbindelse med vindmøller , at hun kalder " vindmølle syndrom . " Patienter, der lider af denne har indberettet en lang række symptomer i flere forskellige områder af kroppen . Men kontroverser omgiver den formodede sundhedsmæssige risici . Flere modstandere hævder , at lidt forskning er blevet gennemført for at vise en passende sammenhæng mellem møller og dårligt helbred . Ikke desto mindre har flere forskellige typer af sundhedsmæssige spørgsmål blevet rapporteret af dem, der lever i nærheden af vindmøller .

Vibroacoustic Sygdom


Nogle beboere bor i nærheden af vindmøller har lidt af hjertebanken , forhøjet blodtryk , hjertesygdomme , kredsløbsproblemer og takykardi ( øget hjertefrekvens ) . Disse er alle symptomer på en associeret tilstand kendt som vibroacoustic disease. This lidelse er relateret til lavfrekvent støj og vibrationer i forbindelse med vindmøller . Patienter, der lider af denne lidelse kan udholde ændringer af hjerte og lunger eller udvikle epilepsi .

Problemer med ørerne eller Høring


De bor i nærheden af vindmøller har rapporteret nedsat hørelse samt en svær form af ringen for ører kaldet tinnitus . Begge disse spørgsmål har været knyttet til den konstante støj og øget indre øre vibrationer, der opstår som følge af spinning møllerne . USAToday. com har rapporteret , at vindmøller " skrige ", når vinde opnå hastigheder på mere end 15 km /h .

Hovedpine


Øget tilfælde af hovedpine og migræne er begge identificeret som sundhedsproblemer , som disse bor i nærheden af vindmøller . Hovedpine menes at være forårsaget af " susen "produceret af vindmøllerne . Ifølge USAToday. com , sammenligne nogle beboere der bor tæt på vindmøller den støj, der flyet starter og landinger , og tilskrev hovedpine til høj støj . I flere dele af USA , har beboerne i nærheden af vindmøller rapporteret hovedpine .

Nervous System Komplikationer


Flere folk, der bor i nærheden af vindmøller har rapporteret interne pulsering , en følelse af behovet for at flygte , interne sitrende og generel irritabilitet . Øget forekomster af panik angreb er også dokumenteret . Derudover har angst og utilpashed er blevet rapporteret af nogle . Betingelser for nervesystemet er blevet tilskrevet de unormale stimulering af det indre øre , som lavfrekvent støj fra vindmøller .

søvnforstyrrelser

Tilfælde af søvnforstyrrelser i forbindelse med støj fra vindmøller er også blevet rapporteret . Ifølge The Independent , forekommer mareridt oftere hos nogle børn, der bor i nærheden af møllerne . En 2008 undersøgelse finansieret af Den Europæiske Union finder , at den mest udbredte klage af disse bor i nærheden møller var afbrydelse af søvn på grund af lyden , ændringer i lys eller start -og stop af turbineblade .

Epilepsi og krampeanfald

Lys , der er smidt ud af at flytte turbineblade er kendt som " flimmer ". Disse intense blinker eller pulser af lys er faktorer, der udløser anfald hos epileptikere . Flere beslaglæggelser er blevet rapporteret af epileptikere bor nær vindmølleparker .

andre helbredsproblemer

Andre helbredsproblemer , der menes at være forbundet med vindmøller omfatter kvalme , problemer med balancen , faldt hukommelse , nedsat koncentration , træthed , nedsat motivation , svimmelhed og svimmelhed .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.