OSHA regler for arbejdspladsen stole

passende placering og udformning af arbejdspladsen stole kan hjælpe dig med at udføre godt og gør arbejdet behageligt . For at sikre en sikker og sund arbejdsplads , USA Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) har fastsat bestemmelser , der tager sigte på at forbedre arbejdsmiljø og sikkerhed . Ifølge den OSHA's websted : " En god stol yder den nødvendige støtte til ryg, ben , balder og arme , samtidig med at engagementer med akavede arbejdsstillinger , kontakt stress , og insisterende anstrengelser . "

Ryglæn


For at undgå at bidrage til dårlige arbejdsstillinger , skal ryglænet svare til din rygsøjle naturlige krumning og skal give tilstrækkelig støtte i lænden . Arbejdsplads stole , der ikke har passende, eller indstilleligt ryglæn vil ikke give tilstrækkelig lændestøtte . OSHA kræver , at arbejdsgivere tilbyder stole med justerbar ryglæn kan støtte ryggen i forskellige siddende positioner .

Seat


Bruger en arbejdsplads stol , der er for lavt eller for højt kan gøre det vanskeligt at opretholde den naturlige S-form for dit rygsøjlen . Under en akavet stilling kan føre til følelsesløshed , træthed og smerter . Hvis sædet ikke kan sænkes , skal du bruge en fodstøtte til stabil fodstøtte . Det anbefales, at din plads er polstret , højdejusterbare og bred nok til at understøtte næsten alle hip størrelser . Således OSHA kræver arbejdspladser til at give plads span , der ikke er for stor eller for lille til den ansatte .

Armlæn


Hvis der findes , bør armlæn være blød , så dine albuer til at holde sig tæt til din krop og dine skuldre at slappe af . En armlæn , der ikke kan reguleres kan medføre, at du har kropsholdning problemer , som senere resulterer i ryg eller nakke smerter . Hvis din stol 's armlæn ikke kan være korrekt justeret , bare fjerne dem eller ikke bruger dem . OSHA kræver armlæn har afrundede kanter , og skal være fremstillet af et blødt materiale . Armlæn med skarpe hjørner , og som er stive kan irritere blodkar og nerver i underarmen . Sørg for, at armlænene er store nok til at skinne dine underarme .

Base


Din arbejdsplads stol skal have en stærk , fem-legged base med hjul , der er egnet til gulv type din arbejdsplads . Arbejdsplads stole med fire eller færre ben kan give utilstrækkelig støtte . Stole, der ikke har nogen hjul kan gøre det svært for dig at placere din stol tæt på dit skrivebord . Dette kan øge bøjning eller nå at få adgang til din arbejdsstation komponenter , der fører til træthed og muskel stamme .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.