Sensex teknisk analyse

Sensex er en forkortelse for Bombay Exchange Sensitive Index, som er det toneangivende indeks for Bombay Stock Exchange . Det var oprindeligt udarbejdet i 1986 og består af 30 omsatte aktier . Dette er den ældste og mest rapporterede aktieindeks i Indien . Indekset var først baseret på "full børsværdi " metode , men senest i september 2003 flyttet til " free-float markedsværdi . " Dette er en bedste praksis i erhvervslivet , der anvendes fra Dow Jones til MSCI

Du skal bruge: .
brandslukker.
Monteringsbeslag .
Skruetrækker .
Stud søg .
Boremaskine ( ekstraudstyr) .
Skruer.
Målebånd .

Teknisk Analyse


Den tekniske analyse af Sensex omfatter analyse af indeks værdi på en bestemt handel tid og evaluere dagens sortiment , ændringen , åbning indeks og den tidligere lukning indeks . Et diagram er skabt på grundlag af disse oplysninger, så fortolkning bliver lettere .

Sensex Beregning


Analytikere bruge en metode kaldet " børsværdi-vægtede " til at beregne Sensex . Ifølge denne metode , er indekset på enhver tidspunkt repræsentativ for den samlede markedsværdi af de 30 handlede aktier i forhold til en referenceperiode . Indekset er i virkeligheden , er et sæt af kombinerede variabler, men er repræsenteret ved et enkelt nummer . Basisperioden af Sensex er 1978- ྋ . I løbet af denne basisperiode , har den faktiske markedsværdi af lagrene er sat til 100 . Sensex -indekset er givet ved at dividere den samlede kursværdi af de 30 bestande af en "index divisor . " Divisor er et tal knyttet til den oprindelige basisperioden . Under marked timer , er Sensex beregnes hvert 15 sekund , og de sender på samme tid.

Lukning Index


Sidste indekset er det vægtede gennemsnit af alle handler på den Sensex komponenter i de sidste 15 minutter af handel . Hvis en af bestanddelene ikke har handlet i de sidste 15 minutter , så er prisen på tidspunktet for den seneste handel , der anvendes til beregningen. Og hvis en Sensex konstituerende ikke har været handlet på alle hele dagen , så den foregående dags slutkurs bruges til beregningen.

regelmæssig vedligeholdelse


Justeringer er en af de vigtigste aspekter af vedligeholdelse . En dag -til -dag vedligeholdelse af indekset vedligeholdes af indekset celle af udvekslingen . Det sikrer også, at Sensex fastholder sin toneangivende egenskaber .

justeringer for Rights Issues

Når man blandt de 30 virksomheder i Sensex spørgsmål rigtige aktier, kursværdi for virksomheden øges med antallet af yderligere aktier udstedt .

justeringer for Bonus spørgsmål

Når man blandt de 30 virksomheder i Sensex udsteder fondsaktier , mener markedsværdi for den pågældende virksomhed ikke undergår nogen forandring . Derfor i formlen for basen markedsværdi , er det "antal aktier " opdateret .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.