anvendelser af plastflasker

Genbrug plastflasker giver en fantastisk måde at hjælpe miljøet . Genbruge en glasflaske repræsenterer en bedre løsning , men du kan allerede have en stash af plastflasker derhjemme . Du kan genbruge dem i nogle overraskende og sjove måder , hvilket gør en erklæring om betydningen af genanvendelse . Plus , vil du have nem og billig løsning på mange af dine husstandens behov.

en fugl feeder


En tom sodavandsflaske gør en stor fugl feeder , skriver Rachel Keller på hjemmesiden BetterBudgeting . com . En gallon mælk flaske kan tjene samme formål . ( Se Backyard Bird Feeders i afsnittet Ressourcer til ideer og instruktioner . )

Cat Legetøj


En plastikflaske gør en stor legetøj til en kat der kan lide at tackle tingene . Wrap en skrot af stof omkring det , limning det på plads eller at samle stoffet i top med et par sting . Lim fake fjer eller pels omkring flasken , derefter placere enden af en snor eller et stykke garn i flasken og skru låget , tape den på plads hvis det er nødvendigt . Hæng den anden ende fra ryggen af en stol , eller enhver anden fast genstand at en kat ikke vil vælte .

Boot Træer


Hvorfor betale for boot træer , når plastflasker kan tjene det samme formål? Afhængig af størrelsen af dine støvler , kan flasker støtte dem godt . " Reader 's Digest " foreslår at bruge en 1- liters flaske i hver boot at holde dem fra krøllet eller bøje .

Opbevaring


Plastflasker også gøre store opbevaringsbeholdere . Skær toppen af mælk kander til at skabe opbevaringsbeholdere for håndværk , "siger Reader 's Digest ", eller gemme sukker i en plastflaske at give mulighed for let at hælde . Toppen kan fungere som kanaler , artiklen tilføjer .

Vaser

Brug gamle Nalgene flasker lavet med Bisphenol A ( BPA ) , som vaser , da FDA har fundet dem yderst giftige , foreslår Makenna Goodman i " The Huffington Post . " Male og dekorere dem, hvis du har lyst.

Plant Forretter

Skær toppen af plastflasker og plante frø i dem , foreslår Make-Stuff. com . Dette giver dig en nem måde at starte planter indendørs før plantning dem i en have . Du kan endda bruge en tom sodavandsflaske til vand en have , som hjemmesiden antyder . Bare fylde den med vand og lad det på hovedet i et hul i jorden . Skru hætten på --- men ikke for stramt , så vandet vil langsomt sive ud.

Sculpture

For nylig har mange visuelle kunstnere brugte plastikflasker til at skabe skulpturer , der gør en erklæring om bæredygtig levevis . En nonprofit gruppe selv brugt plastikflasker fyldt med plastikposer til at bygge en skole i Guatemala , mens der indeholder papirkurv, siger Matthew Preusch i " The Oregonian . "


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.