de skadelige virkninger af at bruge en bærbar pc i skødet

Laptops er blevet utrolig populær , da deres fremkomst i samfundet . På trods af de mange fordele , men kan de udgøre nogle alvorlige sundhedsmæssige risici, når det holdes , når der som navnet antyder , er de beregnet til at blive afholdt : skødet . Den intense varme , der udsendes af laptops udgør en sundhedsfare for både mænd og gravide kvinder , mens de dårlige arbejdsstillinger , der kommer fra hunching over en bærbar computer kan forårsage kroniske muskelsmerter .

fertilitetsproblemer


Undersøgelser af forskere ved State University New York har vist, at brug bærbare computere på skødet kan have en negativ virkning på sunde sædproduktionen hos mænd . Varmen sat ud af den bærbare computer hæver scrotalt eller testikel temperatur for at en usund grad , som kan sænke sperm tæller , og til gengæld kan medføre sterilitet .

Burns


Selvom det er sjældent , har der været tilfælde af alvorlige forbrændinger fra en bærbar computer overophedning på en individuel skødet . Burns kan også komme fra forbrænding af bærbare batterier . Også sjældne , har der været tilfælde af dette sker , når den bærbare computer er holdt på lårene på en sådan måde, at udluftning fan er blokeret .

Graviditet Risici


Der har været nogen bekymring om farer for gravide kvinder fra stråling udsendes fra bærbare computere. Ifølge forskning på Stråling svar , er de mængder stråling , der må udledes så minimal , at der ikke er grund til bekymring . Men lægerne anbefaler gravide kvinder at undgå at holde en bærbar computer på skødet eller maven på grund af den varme, der fungerer laptops producerer .

Bad Posture


Brug en bærbar computer på skødet tilskynder dårlige arbejdsstillinger , eller ludende . Mens dette ikke kan synes som et alvorligt problem , kan på lang sigt brug resultere i alvorlig skade i nakken eller ryggen . Michael Durtnall , en kiropraktor figurerede i en Times Online artiklen , anslår , at 80 procent af de klienter , der kommer gennem hans døre lider af smerter som følge af dårlige laptop kropsholdning .

Solutions

grund af en voksende bevidsthed om sundhedsfarer ved brug af bærbare computere på skødet , har nye " gadgets " opstod på computeren scene , der giver brugerne mulighed for at bruge den bærbare computer komfortabelt placeret et andet sted end skødet . Dette eliminerer risikoen for infertilitet til mænd eller varmen farer for gravide kvinder , og på samme tid fremmer korrekte arbejdsstillinger . Et eksempel på dette er LapDawg , der giver brugerne flere muligheder for anvendelse. Standen er transportabel og kan omdannes til en tv- bakke stilling , frokostbord position , bog indehaver position , seng bakke position , eller omgangstider skrivebord position . For mere information , besøg www. lapdawg. com .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.