farer fra nikkel - cadmium -batterier

Nikkel-cadmium ( NiCd ) batterier er almindelige i forbrugerelektronik. Batterierne er billige og bruger adaptere til opladning . Ligesom mange komponenter af nutidens apparater , kan de være farlige , hvis fejlhåndtering . Den vigtigste ting at huske om nikkel -cadmium- batterier er , at de farer kan undgås, hvis batterierne er brugt korrekt .

du ikke åbne den


Der er ingen grund til at åbne et batteri af nogen art , meget mindre en fyldt med en ætsende blanding af varmt kemikalier . Hvis du opdager, at et batteri eller anden måde har brudt åben , bortskaffe det forsigtigt i en plastik-foret metalbeholder . De gasser , der produceres i batteriets kemiske reaktioner kan være farligt ved indånding , eller hvis materialet kommer i kontakt med hud eller øjne . I tilfælde af indtagelse , bør du ringe til en læge eller giftcentralen .

Brug


Især i slutningen af deres cyklus , når NiCd -batterier kan nå temperaturer på mere end 120 grader Fahrenheit , er det vigtigt at håndtere dem omhyggeligt . Mange batterier har interne safeties at sikre, at temperaturen ikke stiger til et farligt niveau , men det er vigtigt at tjekke batterier med jævne mellemrum for at sikre, at de ikke er for varmt .

Opbevaring


Det er vigtigt , især med større NiCd batterier , for at sikre en korrekt opbevaring miljø . Batterierne skal opbevares på et sted , der er køligt og tørt . Også sikre, at uemballerede batterier ikke er gemt sammen . En Rayovac Sikkerhedsdatablad advarer om, at der ikke følger denne retningslinje kan føre til kortslutning af celler og potentialet for varmeudvikling .

Bortskaffelse


Farerne ved NiCd -batterier rækker ud over forbrugernes brug . De kan også være farligt for miljøet , hvis de ikke bortskaffes på korrekt vis. Et sikkerhedsdatablad fra Uniross , et batteri selskab , siger , at NiCd -batterier ikke er biologisk nedbrydelige og " bør ikke frigives i miljøet . " Smid aldrig batterierne som almindeligt affald , eller gennem forbrænding . I stedet drop jeres døde NiCd -batterier ud på en lokal affald eller genbrugsstation .

OSHA retningslinjer

NiCd -batterier er opført som " ikke farligt " under Occupational Safety and Hazard Administration ( OSHA ) retningslinjer . Alligevel er producenterne af disse batterier frigivelse sikkerhedsdatablade på deres rette brug som en service . Det er vigtigt at følge deres anvisninger , når du bruger batterier og eventuelt tilbehør . Se deres håndbøger og andet materiale for at få flere oplysninger om specifikke batterier .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.