farer glød i mørke halskæder

Glow -in-the- dark halskæder er en populær nipsting for både børn og voksne . Den teknologi , der giver den " glød " i halskæder har eksisteret i årtier i mange forskellige former, som det er faktisk den samme reaktion , som ildfluer bruge til at oprette deres glød . Hvert år , selv om , bekymrede forældre og kæledyrsejere bekymre sig om sikkerheden for glød i mørke legetøj , hvilket fik hektisk telefonopkald til skadestuen , område hospitaler og dyrlæger .

Skin


Den nationale giftkontrolcentre overveje glød pind indholdet meget sikker i små doser . Hvis indholdet af glød -in-the- mørke halskæder eller andre glød-in- the- dark smykker , er udsat for hud kan det forårsage mild hudirritation , svie , rødme og brændende . Den bedste måde at behandle det er at skumme det berørte område med sæbe og varmt vand fra hanen og vask det, indtil ingen af de kemiske rester. Et aktuelt salve kan anvendes bagefter , hvis det ønskes .

Eyes


Hvis indholdet af glød stick komme i kontakt med øjnene , kan det medføre kraftige smerter brænding og rive . Rive er kroppens naturlige måde at befri for øjnene af enhver udenlandsk materialer og bør fremmes . Øjnene skal derefter vaskes ud med varmt vand i 15 til 20 minutter . Hvis ubehag fortsætter forbi dette punkt , er det klogt at opsøge pleje af en læge .

oral indtagelse


Oral indtagelse af indholdet af den glød pind kan forårsage kvalme og irritation i mund og svælg . Efter eksponering , bør munden skylles ud rent med vand . Patienten er herefter opfordres til at drikke isvand og spise is , hvis ømhed fortsætter . Hvis symptomerne synes at være mere alvorlig end dette eller vedvarer , søg lægehjælp omgående .

Animal Sikkerhed


Animal Poison Control mener ikke, lyser stave for at være en sikkerhedsrisiko for kæledyr . Indtagelse kan resultere i irritation og spiserøret hævelse , kvalme og maveproblemer , men ikke noget alvorligt i små doser . Eventuelle spørgsmål kan rettes til din dyrlæge eller den nationale dyret giftkontrolcenter : (888) 426-4435

Glas

Det reaktion, som forårsager glødende sker ved at bryde et glas ampule . . I tilfælde af , at plastik halskæde er brudt , er der en lille chance for , at de små glasskår i lage kan forårsage skader.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.