hvad er et rødt flag advarsel vejr ?

Rødt flag vejrvarslinger kan være forbundet med et par forskellige situationer . Det er en almindelig måde at vise indberetninger eller grab opmærksomhed . Den officielle advarsel i forbindelse med et rødt flag er et begreb, som anvendes af brand /meteorologer , når der er en høj sandsynlighed for, at brænding eller brand vil forekomme

Årsager til Red Flag Advarsel Niveauer


Rødt flag advarsel niveauer er mest almindelig, når vinden er lidt på omkring 15 miles i timen . Tørke og lav luftfugtighed er mindre end eller lig med 25 procent også forbedre brandfare . Temperaturer på 75 eller derover øger chancen så godt.

Andre Red Flag Årsager


Mange områder har forskellige vejr bekymringer afhængig af deres beliggenhed. Områder, hvor tør lyn er almindelig i kan modtage rødt flag vejrforhold . Ustabil luft er en anden faktor, der er så på , når det bestemmes rødt flag advarsler .

Andre Red Flag Kriterier


Ved udstedelsen af et rødt flag er der ofte en masse at tage hensyn til . Udover de indlysende grunde , såsom tørke og lav luftfugtighed , er der mere at se på . Ofte rødt flag advarsler udstedt baseret på lokale vegetation type , tilgængelighed for vand kilder og lokale topografi .

Fire Vejret Watch


Det er en sikkerhedsforanstaltning ur , der er udstedt 12 til 48 timer inden en potentiel rødt flag betingelser . Dette ur bør tages alvorligt . Når en brand vejret ur er udstedt , bør passende forholdsregler der skal opfyldes for at forberede sig til potentielle rødt flag betingelser .

Emergency handlingsplan

Folk, der bor i områder , hvor rødt flag vejrforholdene er fælles bør være opmærksomme på og forstå korrekt fremgangsmåde , hvis man er udstedt . Hvis man bliver præsenteret for denne situation , altid tune ind på din nød vejret udbyder og lytte efter instruktioner .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.