hvad er funktioner af den menneskelige celle ?

Humane celler er de mest grundlæggende strukturelle og funktionelle enheder i vores krop , og deres funktioner varierer baseret på deres type . Et grundlæggende funktion af alle menneskelige celler til at arbejde sammen for at danne væv , som igen arbejder sammen for at danne organer og organsystemer

celletyper


Hver type celle i kroppen har en bestemt funktion . Der er mange typer af celler , herunder blodceller , hudceller , knogleceller , blod , kønsceller , hårceller og stang celler i øjnene .

genetiske materiale


Alle menneskelige celler bære ribosomer indeholder genetisk information i form af ribosomale RNA proteiner .

cellemetabolismen


Celler som nerve-og muskelceller har reaktioner i deres mitokondrier er ansvarlige for at nedbryde glukose i vores kroppe og omdanne det til brugbar energi , også kendt som glycosis .

Cytoplasma Nucleus


Alle typer af celler indeholder cytoplasmaet og kerner . Cytoplasma er den ydre membran af en menneskelig celle , som opretholder cellestruktur og hvor celle energi produktion processer finder sted . Kernen , den lille indre del af en celle , indeholder den genetiske information og håndterer den reproduktive funktion .

typer af arbejde

Nogle celler , især glandulære celler har en specifik funktion til at producere kemiske stoffer , hormoner eller enzymer . Bugspytkirtlen celler producere insulin, og cellerne i lungerne til at producere slim . Andre celler som nervecellerne kun overføre elektriske impulser , og blodlegemer kun overføre næringsstoffer i hele vores blodet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.