hvad plastflasker er dårlige ?

Der er modstridende synspunkter vedrørende sikkerheden af plastikflasker . Debatten centre primært omkring de kemiske tilsætningsstoffer indarbejdes i plastic at give den en række kvaliteter som squeezableness , holdbarhed og farve . Under visse betingelser , såsom varme eksponering , kan disse kemiske tilsætningsstoffer lække fra plast . Bisphenol A ( BPA ) er i øjeblikket den mest berygtede kemikalie, der bruges i plast , som er modtagelige for lækker . I øjeblikket placeringen af FDA , er, at lave niveauer af menneskers eksponering for BPA er sikkert . Andre undersøgelser tyder på, at BPA kan være giftige . Som en sikkerhedsforanstaltning , flasker indeholdende BPA drikkevand bør undgås .

Polyvinylchlorid ( PVC ) plast flasker


Mange forskellige myndigheder , såsom Washington Toxics Coalition , anbefaler mod brug af PVC (polyvinylchlorid ) plastik mad og vandflasker . Flasker lavet af polyvinylchlorid, er mindre udbredt end andre plastic mad og vand flasker , men de er på markedet . Og de skal undgås . De vinylchlorid og dioxin , der anvendes i produktionen af PVC- plast er kendt kræftfremkaldende stof. Disse plastflasker er mærket med nummer tre trykte indeni den lille trekant i bunden af flasken .

Nummer 7 Plastflasker


Nogle harpiks kode syv flasker (hvor antallet syv er trykt indeni den lille trekant i bunden af flasken ) ikke indeholder BPA . Antallet syv harpiks identifikationskode står for " andre ". Dette er den klassifikation , der er udpeget for plast , som ikke passer ind i de seks andre harpiks kategorier . Generelt er den eneste måde adgang hvorvidt syvtallet flasken du har, er BPA fri er at kontakte flasken producenten .

Polyethylenterephthalatfolie ( PET ) Plastflasker


Når en plasticflaske har en " 1 " i den lille trekant emblem placeret i bunden af flasken , betyder det , at flasken er en polyethylenterephthalatfolie plastic ( PET for korte ) . Plastflasker dannet fra PET ikke indeholder BPA . Men nogle myndigheder , såsom Oregon Miljørådet , anbefaler , at PET plastflasker fremstillet med henblik på en tid, der faktisk bruger skal anvendes som sådan. Det er ikke for PET plastflasker har vist sig kemisk usikre , men forkert udrensning af disse flasker , før genbrug kan føre til skadelige bakterier vækst . For at være fair , men andre myndigheder ( f. eks PET Resin Association ) påpeger , at den uretmæssige udrensning af alle flaske kan føre til skadelige bakterier vækst . Jo mere presserende bekymring vedrørende brugen af PET- plastflasker har at gøre med de milliarder af disse ikke-biologisk nedbrydelige plastikflasker , der ender på lossepladser hvert år .

Polystyren ( PS ) plastflaske og Cups


Polystyren , harpiks kode seks , plast udgør omkring 30 procent af alle plast findes i vores lossepladser . Dette skyldes, at genanvendelsen af denne type plastik er noget pebret . Hertil kommer , har Miljøstyrelsen fundet hede risici i forbindelse med kort og lang tids udsættelse for styren , når det er over 0,1 ppm . Nogle af disse risici omfatter nervevæv skader , træthed , kvalme og depression .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.