hvordan man beskytter mod peberspray

Peberspray er et kemikalie , der er designet til at producere utrolige mængder af smerte , når den indåndes gennem munden eller næsen . Peberspray også irriterer øjnene og huden . Selv om det burde være indlysende , opholder sig væk fra de situationer, hvor peberspray kan anvendes, er den bedste måde at beskytte dig selv mod det . Men hvis du vælger at engagere sig i retfærdig og etisk aktiviteter , hvor peberspray kan anvendes , så er der nogle ting, du kan gøre for at bidrage til at afbøde virkningerne

Du skal bruge: .
Gas maske .
Wet bandana .
Beskyttelsesbriller .
Baby shampoo .

Beskyttelse fra Peberspray


1 .
Bær en gasmaske med pause. Gasmasken vil beskytte dine øjne , næse og mund ved at indtage toksiner og kemikalier fra peberspray. Sørg for at du har en frisk ilt patron i din maske , og at du har øvet bruger masken før ifører det i et scenario, hvor peberspray kan anvendes . Prøv at trække vejret normalt og vænne sig til at begrænse , stramme fornemmelsen af at bære en maske . Hvis du ikke har en gasmaske , en våd bandana og beskyttelsesbriller over øjnene vil hjælpe .
2 .
Undgå at bære nogen produkter , der kan fælde kemikalier . Stoffer såsom vaseline , mineralsk olie , solcreme og huden fugtighedscreme er alle kendt for at fange kemikalier som peberspray på din hud . Undgå at bære kontaktlinser af samme grund . Hvis du er i et offentligt sted , hvor kemikalier såsom peberspray kan være i brug , gå med en ven , så du har nogen til at hjælpe se din ryg . Bære tøj , der dækker så meget af huden område som muligt .

3 .
Sit stramt. Hvis du er berørt af peberspray , de bedste ting at gøre, er at bevare roen og undgå at blive forurenet igen . Virkningerne er midlertidig og normalt slid off mellem fem og 30 minutter . Nogle gange kan eksponeringsniveauer føre til virkninger varer op til et par timer . Vide, hvad konsekvenserne af peberspray er i forvejen , vil hjælpe dig til at bevare roen . Alle med alvorlige sundhedsmæssige forhold bør helt undgå peberspray og situationer , hvor det kan anvendes .
fire .
Anvend baby shampoo til inficerede områder . Dette vil hjælpe til at opløse og vaske peberspray . Ambulancer og skadestuer ofte bruge denne teknik til at hjælpe med peberspray og tåregas eksponering . Fjern forurenet tøj og vask din krop så hurtigt som muligt , når du har fjernet dig fra det område, hvor peberspray er blevet anvendt .

gode råd og advarsler • Må ikke bruge vand , fordi de aktive kemikalier i peberspray ikke er vandopløselige . Hvis du er sprøjtet i ansigtet , blinker kraftigt med henblik på at producere tårer , som vil hjælpe at skylle dine øjne .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.