hvordan man kan finde ud af, om jeg har en børnemishandler bor i nærheden af mig

Spørgsmålet for forældre er ikke " Er der en køn gerningsmanden bor i nærheden af dig . " Snarere er det " Hvor bor de ? " Anvendelse af teknologi , eller endda din telefon , for at finde registrerede seksualforbrydere er enkel . Du kan få de mest aktuelle oplysninger ved at ringe til lokale politi afdeling . Strafferegistre , fotos og nuværende adresser er offentligt tilgængelige . Også søge online via Federal Bureau of Investigation 's state -by-state database

Du skal bruge: .
Computer med internetadgang
Telefon .


1 .

Forbind til FBI 's Crimes Igen Børn National Sex Gerningsmand Offentlige websted. Dette er en søgbar hjemmeside med interaktive links til alle 50 stater . I øjeblikket er der ingen føderal drives omfattende database .
2 .
Vælg en tilstand , skal du klikke på den og følg vejledningen . Alle steder er vedligeholdt individuelt af hver enkelt stat , ikke FBI . Vejledning i brug af databasen varierer fra stat til stat .
3 .
Vælg den funktion mest relevant for dig . For eksempel , og i Oregon databasen skal du klikke på " Map Gerningsmænd " enige om at webstedets vilkår for brugen .

4 .
Indtast din hjemmeadresse . Dette vil bringe op et kort med flag og en interaktiv liste af rovdyr .
5 .
Klik på lovovertrædere navne . Dette link vil give aktuelle foto , adresse , kriminel baggrund og information nærmere oplysninger om karakteren af fortidens forbrydelser .

gode råd og advarsler • Hvis du ikke har adgang til internettet , du kan ringe til din lokale politi eller besøge din lokale politistation for at få denne information .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.