hvordan man kan genbruge elektronisk udstyr

Vi kører gennem en masse elektronisk varer i vores levetid-computere , musikafspillere , TV , husholdningsapparater og så mange andre . Disse indeholder ofte giftige stoffer , så de kan afsættes på lossepladser er ikke en god idé . Desuden kan mange af dem istandsatte og genbruges , eller anvendes til reservedele . Af alle disse grunde , er det god mening at genbruge elektronisk udstyr , når du ikke længere har noget behov for det
1 .
Find ud af , om din arbejdsplads har en elektronik genanvendelse program . Hvis de gør , så er det en enkel sag at aflevere dine brugte elektroniske varer ved samlestation på arbejdspladsen .
2 .
Find ud af , om nogen venner eller slægtninge måtte ønske at videospilsystemet eller TV , du søger at slippe af med . Dette er en god måde at holde tingene i brug længere , og vil give dig taknemmelighed modtageren-samt muligvis nogle kontanter , hvis du ønsker at sælge varen . Sørg for at slette eventuelle følsomme oplysninger fra en computer , hvis du giver det væk eller sælge det .

3 .
Se om du kan donere din elektroniske varer til en velgørenhedsorganisation . Eller annoncere på Craigslist eller Freecycle. org , hvor du kan sælge eller give væk gratis brugte ting . Og hvis det er en donation , kan du kræve et skattefradrag !
4 .
Nogle elektronik selskaber og forhandlere har genanvendelse programmer. Nogle gange er det for deres egne mærker eller ting , der sælges af dem , men andre gange de vil acceptere andre elektroniske varer som godt. Check med disse selskaber eller detailhandlere om deres elektronik genbrug programmer . Du kan endda få en rabat på dit næste køb til genbrug med dem .
5 .

Find ud af , om din by eller bystyre har en elektronik genanvendelse program . De kunne have en drop-off sted til din elektroniske varer .
6 .
Check EPA 's hjemmeside om elektronik genanvendelse , eller et par andre websites ( links nedenfor ) for elektronik genbrug i dit samfund .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.