hvordan man kan holde fugle væk fra vindmøller

I besiddelse af fugle fra at blive dræbt af træ vindmøller er en virkelig paradoksalt problem . Selv om behovet for at udvikle vedvarende energikilder er blevet mere og mere tydeligt , det er hverken hensigtsmæssigt ud fra et miljømæssigt synspunkt at have dyreliv dræbt i processen . Kompoundering problemet er, at ingen metode med en høj succesrate endnu er udviklet til at holde fugle væk fra vindmøller . I stedet en række procedurer for, at noget lindrer problemet , men med blandede resultater

Du skal bruge:
noisemakers .
Højttalere .
Skræmmeanordninger .
Radar .


1 .
Fjern fuglereder fra områderne omkring vindmøller .
2 .
Brug højlydt noisemakers til at skræmme fugle . Disse omfatter blaster fra luften kanoner og geværer . Spil angst og sirene lyde på højtalere .

3 .
installere elementer omkring vindmøllerne at skræmme fuglene . Eksempler kan nævnes silhuetter af høge , fugleskræmsler , balloner med billeder af store øjne , blinkende lys , og nødblus .
4 .
Installer radar omkring træet møllerne . Denne metode har vist sig at være mest effektiv med flagermus . Flagermus er drevet væk af små mængder af lyd genereret af radar -signaler. Radar kan ikke holde fugle væk , men kan midlertidigt lukke vindmøllerne , når den opdager en flok fugle, der kommer i deres retning .
5 .

Pave alle omkring vindmøllerne til at holde fugle fra leder efter mad i dette område . Naturligvis er dette ikke en meget miljøvenlig løsning .
6 .
skyde nogle fugle med et haglgevær . Dette er den mindst miljømæssigt attraktiv løsning for alle .

gode råd og advarsler


 • Brug visuelle og støj for øje enheder på samme tid . Flyt den visuelle elementer der er konstrueret til at skræmme fugle rundt. Fugle bliver brugt til dem, hvis de er stationære .
 • Det kan tage et stykke tid for de fugle, der bliver forskrækkede ved dit skræmme taktik . Fortsat forsøger at skræmme fuglene med forskellige enheder i mindst en uge .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.