hvordan man kan organisere det medicinske oplysninger til brug i en nødsituation

Giver præcise lægelige oplysninger i løbet af en medicinsk nødsituation, er det vigtigt at sikre korrekt behandling og pleje . Sundhedspersonalet skal en persons sygehistorie , liste over medicin , og allergier at yde en passende behandling . Give denne information til leverandørerne af sundhedsydelser hjælper med at forebygge fejl og komplikationer . Holde medicinske organiserede information er en fantastisk måde at sikre, at nøjagtige oplysninger gives til sundhedspersonale . Under en nødsituation personer ofte glemmer oplysninger på grund af stress af situationen . Organisering medicinsk information og holde dem i et område , som er let tilgængelige gør det lettere at give leverandørerne af sundhedsydelser

Du skal bruge: .
Papir
. Magnet.
Pen .
Kuvert.


1 .
Opret et format for den medicinske oplysninger . Oprette kategorier ved at gøre særskilt afsnit for medicinske historie , medicin , og allergier . På toppen af hver sektion skrive en overskrift , der beskriver de typer af oplysninger , der vil blive fundet . For eksempel , skriver Medical History over det afsnit , hvor denne information vil blive fundet .
2 .
Saml sygehistorie . Sygehistorie omfatter alle oplysninger om en persons medicinske problemer. Indeholde oplysninger om alle sygdomme eller medicinske tilstande , kirurgiske procedurer , og sociale historie . Skriv alle oplysninger i henhold til sygehistorie afsnittet om oplysningsskemaet .

3 .
Lav en liste over al medicin . I medicin sektion omfatte en liste over navne for alle lægemidler , som en individuel , både receptpligtige og ikke-receptpligtige . Indeholde en nøjagtig dosering , hvor ofte medicinen skal tages , hvordan medicinen skal tages ( gennem munden , indsprøjtning , der gælder for hud , osv. ) , og navnet på den ordinerende læge .
4 .
List alle allergier og typen af reaktioner forårsaget . Skriv alle kendte allergier i afsnittet allergi af oplysningsskemaet . Indeholde navnet på den medicin , der forårsagede den allergiske reaktion, og de typer af reaktion, det forårsagede . For eksempel , medicinering : Aspirin reaktion forårsaget : Nældefeber , kløe , mavebesvær
5

Placer oplysningsskemaet i et sted , hvor det er nemt tilgængelige i en nødsituation . . Efter at have udfyldt oplysningsskemaet placere den i en konvolut til at holde det fra at blive beskadiget . Mark medicinske oplysninger på ydersiden af konvolutten . Brug en magnet til at sikre konvolutten til køleskabet eller tack konvolutten nær døren , hvor den let kan ses .

gode råd og advarsler


 • Social historie omfatter alle rygning , alkohol ( alkohol ) , eller stofmisbrug .
 • Stav navnene på al medicin præcis som det er stavet på sin container .
 • Visse medikamenter og betingelser har lignende navne og stavning.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.