hvordan man kan vide, hvornår det er tid til at ringe 911

Hvis du har kaldt en læge kontor , klinik , hospital , hjem sundhed agentur eller nogen form for medicinsk behandling service , du kender den første ting , du hører, er " hvis det er en medicinsk nødsituation , bedes du ringe 911 ".

Hvis du tror, du er involveret i en medicinsk nødsituation og beslutter at kalde nogen form for medicinsk behandling service at spørge , om du skal ringe 911 , vil de næsten altid fortælle dig at ringe 911 . I næsten alle tilfælde er det vigtigste råd " , når i tvivl , så ring dem ud " .
Jeg er en fuld tid omsorgsperson for min aldrende Fader . På grund af hans talrige medicinske tilstande jeg konstant på udkik efter , hvad der kunne være en medicinsk nødsituation eller for, hvad der hurtigt kunne udvikle sig til en alvorlig situation . Gennem årene har vi været igennem mere end 50 ulykkestilfælde. Efter at have fået rådgivning fra utallige paramedicinsk personale, sygeplejersker og læger , følger jeg disse trin som min tommelfingerregler :

Du skal bruge: .
Common Sense
.
Conrol over dine følelser .

.
Tillid til din evne til at træffe en beslutning .
.


1 .

Vær rolig . Du vil ikke hjælpe dig selv eller et offer ved at være alt for reaktiv og /eller emotionelle . Jeg er klar over det kan være svært, især når du kigger på en elsket en, der er skadet . Bare husk at når du reagerer følelsesmæssigt , at skadelidte vil fornemme dette og følg din bly . Dette kan gøre situationen værre i utallige måder .
2 .
Brug dine instinkter og anvende nogle gode gamle sunde fornuft . På en rolig måde , giver situationen et overblik . Tro mig , vil du vide på en gut niveau, hvis du kigger på en medicinsk alvorlig situation .
3 .
altid fejle på siden af forsigtighed . Tænk over det . Hvis du har ringet 911 og Paramedicinere kom ud blot for at opdage , at dette ikke er en medicinsk nødsituation , og alt er fint , det værste, kommer til at ske, er, at de vil fortælle dig, at det er ikke noget at bekymre sig om og forlade . På den anden side , hvis du beslutter at vente eller ikke kalde slet , det værste der kan ske er, at nogen kunne dø .

gode råd og advarsler


 • Don ' t vente . Det er yderst vigtig ting at være opmærksom på , er tid. Venter på et opkald tilbage fra din praktiserende læge kan tage meget lang tid . Der er så mange faktorer, der skal overvejes i enhver medicinsk nødsituation , men det er ikke dit job at kende dem alle . Det er , hvad de professionelle er for .
 • Hvis du synes det er en nødsituation , er det sandsynligvis en nødsituation . Følg ovenstående tip . Dette er et område , hvor du skal ikke tage chancer .
 • Denne artikel er ikke ment på nogen måde at være den afgørende faktor for, om eller ej 911 skal hedde . Du og kun du kan beslutte, hvornår det er tid til at ringe 911 .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.