hvordan man laver en ændring i vores miljø

Jeg vil være at forklare dig , hvordan du som borger kan foretage en ændring i miljøet. Det starter med dig , et individ ad gangen . Husk at sige " Rom blev ikke bygget på en dag " . Det har taget mange , mange år for vores miljø at komme i den tilstand . Det vil ændre sig , hvis vi lægger en indsats for at gøre det ske

Du skal bruge: .
Desire
Forskning .
Foretage ændringer.
Rid hjem af giftige kemikalier .

Bruge ikke- giftige rengøringsmidler .


1 .
For at foretage en ændring i det miljø, vi skal først have ønsket . Hvis ønsket ikke er til stede din spilde tid og kræfter . Ønsket om at gøre tingene bedre for dig , din familie og fremtidige familie skal allerstørste køre værktøjet for at gøre en forandring for miljøet.
2 .

Gør dit hjemmearbejde ! Internettet er et værdifuldt redskab i forskning fag . Der er tonsvis af information om, hvad der sker med vores planet og miljø . Vi må tage tid til at gøre lidt forskning , ikke tager mit ord , så tjek det ud for dig selv . Jeg tror, du vil komme til samme konklusion . Vi må gøre noget , og gør det nu !
3 .
Når du har gjort din forskning . At foretage det første store skridt ! Foretage ændringer. Vi laver mange valg i vores liv tid . Nogle af vores valg er gode og nogle er dårlige . De har alle påvirke vores liv . Ud med det gamle ind med det nye! Husk ! . Desire-Forskning-Skift
4
Nu , dette er din chance for at foretage en ændring i vores miljø . Har et lille hus rengøring . Slippe af med alle de giftige rengøringsmidler under vasken eller hvorhen de gemmer sig . Må ikke hældes dem ned i afløbet , men aflever dem på din lokale farligt affald site . Hvad går ned i afløbet ender i vores søer , åer og i vores drikkevand .

5 .
Dette er den bedste del af hele artiklen . Der er en løsning på dette problem af giftige rengøringsmidler . Jeg ved der er mange idéer om brug af naturlige elementer til rengøring eddike , bagepulver og osv. som jeg ikke banket , fordi jeg har gået denne vej også. Men også der er ikke giftige rengøringsmidler på markedet i dag . Disse rengøringsmidler virkelig arbejde og er så venlige mod os og vores miljø . De er lavet af alle naturlige , biologisk nedbrydeligt protein . Skifter til disse typer af produkter er helt sikkert kommer til at foretage en ændring i miljøet .
6 .
Mange af os er blevet så klar over, hvad vi gør , ikke kun vores planet , men os selv , familie og ja selv vores kæledyr . Vi har fået sådan et vidunderligt sted at bo og over hundredvis af år har vi misbrugt det på mange måder . Ikke alene har vi forurener vores vandløb , miljø og jord vi konstant forurener luften inde i vores hjem . De kemikalier, vi bruger inde i vores hjem gøre det 100 gange mere giftige end vores udeluft . Dette har fået til at stoppe , og vi spekulerer hvorfor der er så meget kræft , astma og mange andre sundhedsmæssige problemer . Hvis vi holder overtalelse kemikalier i vores kroppe ved at trække vejret , gennem vores hud eller tager oralt vi snart kommer til at ødelægge os selv . Vi har fået en masse naturlige måder at tage vare på os selv . Vi har kun til at stoppe op og tage sig tid til at finde dem . Vi føler , at det er tid til at se på naturen og starte bevare hvad der er tilbage , og gøre den ren og ren . Vi må gå tilbage til de grundlæggende , så vi kan beskytte og gøre en forandring i vores miljø .

gode råd og advarsler • Slip af med alle giftige rengøringsmidler .
 • Køb kun naturligt biologisk nedbrydeligt rengøringsmidler .
 • Må din forskning .
 • Lav en stand kun købe ikke giftige produkter .
 • Giftige kemikalier kan ødelægge dig og vores planet .
 • Giftige kemikalier kan ødelægge vores vandløb .
 • Giftige kemikalier kan ødelægge vores miljø .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.