hvordan man montere brandslukkere

Ildslukkere er en vigtig del i at hjælpe til at stoppe spredningen af en brand i en privat eller kommerciel ejendomsret . En nem opgave , er montering en brandslukker kræves for at gøre ildslukkeren tilgængelig for dem , der har brug for det . Følg nedenstående trin , og du vil få et liv sikkerheden værktøj installeret på ingen tid

Du skal bruge: .
Brandslukker
Monteringsbeslag .
Skruetrækker .
Stud søg .

Boremaskine ( ekstraudstyr) .
Skruer.
Målebånd .


1 .

Beslut , hvis du ønsker en Konsolmontering eller en specifik ildslukker bygget skab . Hvis du ønsker at bruge en fryser eller din væg ikke understøtter en Konsolmontering , se Referencer nedenfor . Hvis du bruger en konsol , skal du fortsætte til Trin 2 .
2 .
Mål afstanden fra gulvet til installationen punkt ved hjælp af målebåndet . For ildslukkere , der vejer mindre end 40 £ . bør toppen ikke være mere end 5 meter fra jorden . For ildslukkere over 40 lbs. bør toppen ikke være mere end 3 1 /2 meter fra jorden .
Også bunden af ildslukkere skal være mindst 4 inches fra gulvet . Du kan ikke gemme en ildslukker på gulvet selv .
3 .
Vælg en solid væg at montere beslaget på . Hvis du er i tvivl styrken af muren , overveje at bruge en fryser eller stå lavet til brandslukkere stedet .

4 .
Fjern ildslukker fra beslaget , inden du forsøger at montere på væggen .

5 .
Brug en stud søg for at finde en praktisk stutteri til din konsol . Tag konsollen , der fulgte med din ildslukker ( Lug , J eller skulder parentes ) og mærket med en blyant eller pen på væggen, hvor du planlægger at fastgøre beslaget til væggen .
6 .

Brug en skruetrækker eller boremaskine , placeres en skrue ind i øverste hul og drive skruen igennem det ind i væggen bag . Dette vil nu fungere som en skabelon for , hvor de resterende skruer skal gå .
7 .
Finish boring i så mange skruer i beslaget som kræves af fabrikanterne retninger .

8 .
Åbn fastholde mekanisme ( den del , der holder og frigiver ildslukker ) og placer ildslukker indeni . Test det en gang eller to gange for at sikre, at det frigiver korrekt .

gode råd og advarsler


 • Træskruer normalt inkluderet i beslaget pakken , men hvis montering af ildslukker til en metal væg , i stedet for metal skruer i stedet .
 • Placer ildslukker i almindelig visning uden forhindringer under , over eller foran den. Det skal være let tilgængelige og synlige i tider med nødsituationer med henblik på at være effektiv
 • Brug ikke en hammer , skruetrækker eller boremaskine til at placere skruer i ildslukker selv-. dåsen er under pres , og vil muligvis eksplodere og forårsage alvorlige kvæstelser .
 • Forsøg ikke at tvinge ildslukker i holderen ved hjælp af en hammer eller en anden stump genstand , hvis det ikke vil gå i let . Brug et smøremiddel eller endda en anden konsol for at lette processen .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.