hvordan man skal fortolke obduktionserklæringer i skydning dødsfald

Tolkning en obduktionsrapporten kan være svært . En retsmedicinsk patolog ikke bare at identificere dødsårsag , han har alle de faktiske omstændigheder med potentielle betydning for strafferetlige eller civile retssager . Læser en obduktion rapport for en skydning død kan virke som en uoverkommelig opgave . Men , afkodning obduktionserklæringer er mindre kompliceret , hvis du er fortrolig med terminologien , diagrammer og metoder, der anvendes ved Retsmedicinerne

Du skal bruge: .
obduktionsrapporten
. Computer .
Internetadgang .

Instruktioner1 .
Få en kopi af obduktionsrapporten . I nogle stater , vil amtet retsmediciner har disse dokumenter . I andre er obduktioner varetages af staten retsmediciner . I de fleste stater er dette fortrolig rapport kun stilles til rådighed for den nærmeste familie medlemmer af den afdøde , deres personlige læge eller en efterforsker , hvis en forbrydelse var involveret . Indimellem er journalister lov til at få adgang til disse oplysninger med tilladelse fra den nærmeste familie eller via særlige retssager .
2 .
Bliv fortrolig med rapportens terminologi . Brug en highlighter til at markere ukendte vilkår . Se op på disse ord og sætninger på biblioteket eller ved hjælp af en on- line medicinsk ordbog . Nogle ord , sætninger og resultater vil være de samme i alle obduktionsrapporten . De vil være relateret til de omstændigheder, som den afdødes tilstand og sundhed på dødstidspunktet , samt deres nedbrydning niveau . Andre terminologi , såsom " bane ", kuglen flugt fra snude til målet, eller " stiple " partikler af brændt pulver der udsendes fra en pistol , findes udelukkende i skydning død rapporter .
3 .

Bliv fortrolig med diagrammer , der anvendes i en obduktionsrapport . Forsvaret Patologisk Institut hjemmeside tilbyder links til diagrammer en medicinsk censor kan bruge til at betegne resultater . Eksaminatorer gøre notater og mærke på disse figurer for at hjælpe dem bestemme de faktiske omstændigheder i sagen
I skudt og dræbt tilfælde . Retsmedicinerne gøre afgørelser om, hvor kuglen ind i kroppen , og hvis og hvor det forladt . Ofte er stående bane studier og edb simuleringer ansat til at korrelere de to sår .
Rapporten skal registrere beliggenhed, størrelse og form af indrejse og udrejse sår til at angive , hvilken type våben og ammunition , der anvendes .
Det skal også vise beregninger og målinger registrering af afstand og vinkel , hvorfra pistol blev affyret . Dette hjælper efterforskere afgøre , om skyderiet var et drab , selvmord eller ulykke , og kan indikere andre detaljer , såsom højde og placering af skytten .
4 .
Hvis det er nødvendigt , så ring til kontor retsmedicineren hvor rapporten stammer og spørg efter patolog , der har udført obduktionen . Spørg detaljerede spørgsmål , indtil rapportens konklusioner er klare .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.