hvorfor dynejakker holde dig så varm ?

En dunjakke er en af de bedste valg , når det kommer til vinter påklædning . Disse jakker kan typisk stå op til under frysepunktet temperaturer , så du kan forblive komfortable og beskyttet mod den kolde

Sammensætning af Down Jakker


yderside en dunjakke er typisk fremstillet af holdbart , vandskyende nylon . Denne type foring forsikrer , at intet vand kan trænge ind og også holder bæreren tør . Den nylon er typisk tykkere omkring skuldrene og nakken af jakken . En dunjakke er fyldt med gåsefjer , som er meget varm og er kendt for at isolere varmen meget effektivt .

Funktioner af Down Jakker


dynejakker vil typisk omfatte andre faciliteter for varme , bortset fra den nedadgående gåsefjer og vandafvisende foring . Mange dynejakker vil have fleece-foret hånd-varmere lommer sammen med inden for og uden bryst lommer . En dunjakke har en uafgjort snor i bunden og toppen af jakken . Disse ledninger kan nemt strammes for at forsegle i brunst . Dynejakker kommer også med fuld længde lynlåse og en hage vagt til yderligere at holde kulden ude .

Hvordan dynejakker holde dig varm


En dunjakke holder dig varm ved at opbevare varm luft , der er blevet skabt af det organ i isoleringen af jakken . En persons legeme udstråler varme , og ned fjer i jakken gemmer varmen . Dette skaber en ovn -lignende effekt inde i jakken . Den bændler på jakken yderligere bidrage til at forhindre varmen i at undslippe , og jakke vil fortsætte med at blive varmere , jo længere du bære det . Jo mere isolerede jakken er , at jo sværere det er for varmen slippe .

Fordele ved Down Jakker


En dunjakke er meget gavnligt for nogen , der bor i et område, hvor der er frostgrader . Disse jakker er testet til at modstå op til nul grader , og kan derfor afværge forfrysninger . På trods af sin ekstreme varme , er den jakke stadig let og vil ikke veje dig ned .

Perfekt til den store udendørs

Hvis du bruger en god mængde tid uden for i det kolde vejr , vil du have en meget mere komfortabel oplevelse iført en dunjakke . Det er nyttigt mod frost vind , og dermed er perfekt , hvis du gerne Sleigh Ride , sne bord eller ski .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.