medicinske fordele ved magnesiumchlorid flydende

Magnesiumchlorid er den form , som magnesium og klorid ioner kan absorberes af kroppen nemt . Undersøgelser viser, at sikker doser af magnesiumchlorid har enorme fordele . Magnesiumchlorid kan tages oralt ( flydende magnesium klorid ) eller opløst i vand ind gennem porerne i huden. Til at nyde dets fordele fuldt ud , er det vigtigt at konsultere en læge for passende dosis du skal tage .

knogledannelse


Populære viden kun besidder en mineral til være en nøgle til knogledannelse-calcium . Selv calcium er vigtigt , det alene gør ikke dine ben sundt . For knogler til at blive sund og stærk , du skal have vitamin D3 (leveret af solens naturlige stråler ), en ordentlig motion , og magnesium. Magnesium øger produktionen af gastrisk syrer og dermed hjælper nedbryde fødevarer let og gør det muligt for kroppen at optage vigtige mineraler såsom calcium lettere .

Samlet Sundhed


Hvad mange mennesker ikke ved er , at magnesium ioner fra magnesiumchlorid er involveret i en af de mest basale livsprocessen-ATP syntese . ATP eller adenosin -5-trifosfat er en nukleotid , der også fungerer som energi enhed af en celle . Det transporterer energi fra cellerne til at lette stofskifte . Uden magnesium , kan ATP nemt bryde ned og dermed ikke handle effektivt . Lav magnesium i kroppen resulterer i lavt energi-og tungere kropsvægt .

Terapeutiske Fordele


Læger undertiden anbefale magnesiumchlorid behandling til diabetikere , specielt når insulin og magnesium niveauet bliver for lavt på grund af meget dårlig diabetisk angreb . Magnesium øger produktionen af insulin , hvilket er meget vigtigt at fastholde funktionalitet i sukker niveauer . Professionelle ofte anbefale , at tage en eller to doser dagligt hjælper diabetikere bevare en korrekt insulin niveauer . At nyde fordel af sin behandling fuldt ud, søge lægehjælp først.

Kardiovaskulære Fordele


Forskning udført i Brigham and Women's Hospital i Boston viste , at magnesium , hvis den indgår i en lav-salt , fedtfattig kost , sammen med kalium , bringer enorme sundhedsmæssige fordele til hjertet . I nogle studier af virkningerne af at sænke forhøjet blodtryk er stærkere hos kvinder end hos mænd . I øjeblikket er magnesium og dens fordele til hjertet ikke endnu skelnes uafhængigt af andre faktorer som undersøgelser har indarbejdet magnesium sammen med andre kosttilskud i måling af resultaterne.


Mens kliniske studier tilbage op kravet at flydende magnesiumchlorid kan hjælpe din krop på mange måder , er det stadig meget vigtigt altid at tjekke med din læge om, hvorvidt et bestemt stof , der faktisk kan hjælpe dig eller ej. Især , hvis du allerede tager medicin , er det bedst at sikre, at virkningerne af din medicin ikke er risikeret med brug af andre stoffer . Dette er også at sikre, at du får det fulde udbytte af flydende magnesiumchlorid .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.