mest almindelige vandforurenende stoffer

Miljøet er et varmt emne , og en af de mest af presserende spørgsmål er, at rent vand . Rent vand er en stadigt voksende bekymring i disse dage som forurenende konstant at finde deres vej ind i vores farvande . Hvad er de mest almindelige syndere ? Læs videre for at finde ud af mere .

organiske urenheder


Organiske urenheder kommer i mange former . Nogle af de mest almindelige er pesticider og herbicider , der anvendes på bedrifterne. Kemikalier, der anvendes i landbruget , er båret af regn i drikkevand kilder . Industrien er en anden stor kilde til vandforurening . Massive mængder af farligt affald produceres hvert år i USA , og det er ikke altid bortskaffes korrekt.

uorganiske urenheder


Der er mange forskellige typer af uorganiske urenheder så godt. Snavs og sediment , eller uklarhed , kommer i form af fint sand eller jord partikler , og kan gøre vand uklar. Ugiftige uorganisk gødning , såsom nitrater og fosfater , kan der nedbryder iltindholdet i damme og søer-et fænomen kaldet eutrofiering . Giftige metaller eller tungmetaller , som arsen , bly og kviksølv , kan være alvorlige sundhedsmæssige risici i forhøjede niveauer .

Biologisk Urenheder


Biologiske urenheder , der består af bakterier , vira og parasitter , er typer af mikroorganismer , der kan fundet i vand . Disse mikroorganismer er af større bekymring i de underudviklede lande , da de fleste af disse urenheder er fjernet på rensningsanlæg . Men i landdistrikter, hvor mennesker er afhængige af brønde , er der større bekymring .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.