når der er vind sokker kræves ?

Vind sokker er generelt betragtet som værende forældet på grund af højteknologisk elektronisk udstyr , der viser oplysninger digitalt . Men nydesignede vind strømper har flere fordele i forhold til nyere high-tech gadgets

Capabilities


Nydesignet vind sokker er i stand til at opdage vindhastigheder på under 1 km /h . Ikke alle elektroniske enheder er i stand til at gøre dette . En vindpose er også effektiv til at vise vindvariation gennem sine handlinger .

Fordele


Vind sokker er billigere end nyere elektronik , der er designet til at detektere vindhastighed og vind shear . De er nemme at sætte op og kan flyttes nemt , da mange er designet til at være bærbar .

Ulemper


Vind sokker ikke fremstiller den nøjagtige vindhastighed , at mange elektroniske apparater er i stand til at opdage . Vind sokker kan blive påvirket af regn , sne og slud , der vejer vinden sok ned og påvirke dens reaktion på vinden .

Funktioner


Vind sokker faktisk benyttes i luftfart og når de placeres på eller i nærheden baner . Brandmænd almindeligt at finde vind sokker at være en nem måde at overvåge vindhastighed og vindvariation mens bekæmpelse af brande .

specielle formål

I luftbårne kemiske situationer , kan vinden sokker hjælpe med evakuering beslutninger ved at bestemme de real-time retning af skadelige stoffer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.