nye opfindelse ideer til elektroniske kredsløb

Vores moderne samfund er helt afhængig af de elektroniske kredsløb . Computere , mobiltelefoner , den moderne transportsystemer og selv internettet anvender elektroniske kredsløb ! Nu er flere og flere opfindelse ideer kommer op på dette område .

NanoLab


En NanoLab er en miniature anordning , der kan identificere flere sygdomme proteiner uden hjælp fra læger , laboranter eller teknisk udstyr . Det blev opfundet af Richard Gaster og Drew Hall , som er ph. d.-studerende ved Stanford . Dette kunne ændre den måde, diagnosticering af sygdomme er færdig . Opfinderne mener , at denne enhed muligvis kan tage sundhedsydelser i hænderne på enkeltpersoner .

NanoLab ligner en lille bog og består af et elektronisk kredsløb bord, og en lille godt stort nok til at holde et par dråber blod .

Testeren skal tilføje et par dråber blod , spyt eller urin til brønden . Efter tilsætning af biologiske data , er enheden startes . I omkring 15 minutter , begynder små grønne , orange og rød løg oplysende . Dette tyder på , hvilken sygdom proteiner er blevet fastlagt og på hvilket niveau.

Wearable Electronic System


En bærbar elektronisk system giver et system , der integrerer et batteri strømforsyning , menneskelige krop elektroder , biologiske sensorer , elektroniske kredsløb og kontrol software i en enkelt samling . Dybest set giver det biologiske sensorer fra forskellige producenter , der skal indsættes i systemet .

Under 1960- NASA mission , var et bælte bestående af flere elektroniske enheder til forarbejdning knyttet omkring taljen af astronaut til at måle EKG ( elektrokardiogram ) signaler . At få nøjagtige måling , kan 10 separate ledninger være forpligtet til at være forbundet til kroppen . Den nuværende udformning af bærbar elektroniske system foreslår udformningen af kommercielt tilgængelige off -the-shelf elektroder , der kan være tilsluttet eller afbrudt til kroppen ved hjælp af en standard -stik .

Fleksibel Circuit


Et fleksibelt kredsløb er en metode til at fremstille en elastisk elektronisk enhed . Det er bygget på stof som f. eks plast . Dette gør systemet tyndere , lettere og sammenklappelige . Det kan bruges i alle programmer , hvor anvendelse af en stiv printkort er vanskelig. Dette elektroniske udstyr består af mindst en elektrisk befordrende kanal forbundet til mindst to elektriske komponenter . Den elektriske kanal ville være lavet af et fleksibelt stof i en forudbestemt geometrisk form .

EMC Beskyttelse Circuit


En EMC-beskyttelse kredsløb er en anordning, der beskytter de elektroniske kredsløb , der anvendes i barske miljøer . Dette system kan håndtere negative overspænding pulser uden at det påvirker funktionaliteten af elektroniske kredsløb . Det er typisk bruges i en bil miljø .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.