sort giftig skimmel lungesygdom

Stachybotrys chartarum , andre kendte som sort mug , findes i hele husstande rundt om i verden . Det kan være svært at lokalisere samt fjerne . Lange eksponeringer til sort mug kan forårsage alvorlig lungeskade , i sidste ende forårsager død

lungeskade


sort mug er ansvarlig for at forårsage lungeproblemer af forskellige sværhedsgrader afhængigt af eksponeringstid , mængde og den enkelte . Menneskelige lunger påvirkes som sort mug sporer fastgøre sig til indersiden af lungerne . Dette forårsager betændelse i lungerne og fører til blødning og omfattende slim opbygning . Hvis de ikke behandles , kan sort mug lunge sygdom i sidste ende føre til døden .

Hvad er Black Mold ?


Black skimmel er en svamp , der er i stand til at sprede ved at slippe sporer i luften . Lungeskade skyldes inhalation disse bittesmå sporer . Væksten er næsten øjeblikkelig , når disse bittesmå sporer lander på et vådt eller fugtigt underlag .

problemområder


sort mug kan principielt findes , uanset hvor vækstbetingelser er egnede . Badeværelser , kældre , lofter og vægge alle leverer en korrekt vækstbetingelser for skimmel til at trives .

Forebyggelse /Solution


sort mug trives i fugtige og fugtige forhold . Affugtere er en effektiv måde at minimere mug dannelse , som de fjerner fugt fra luften. Sørg for, at lokaler og områder , der udsættes for fugt er godt ventileret , således at dem ordentligt tørre .

Forsigtig

Black skimmel eksponering er skadelig for alle. Spædbørn , småbørn og ældre nødt til at være særligt forsigtige med sort mug eksponering på grund af deres svagere immunforsvar . Også , lungesygdomme som astma og andre lungeproblemer forstærke effekten af sort mug eksponering .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.