sundhed karriere , der omfatter undersøgelse af biologi

Sundhedsvæsenet industri beskæftiger mere end 14 millioner mennesker, ifølge Bureau of Labor Statistics , og er klar til at generere mere end 3,2 millioner nye positioner gennem 2018 . Inden for denne industri er en karriere , som kræver en interesse i og studiet af menneskets biologi , såsom medicinske forskere , epidemiologer , diætister og udbydere af sundhedsydelser .

medicinske forskere


En medicinsk forsker undersøgelser biologiske systemer for at fremme behandlinger , diagnoser og forebyggelse af sygdomme hos mennesker og betingelser . Denne forskning omfatter arbejder på nye vacciner , lægemidler og anden behandling procedurer og kan indebære arbejder i kliniske forsøg eller laver uafhængig forskning på universitetet , sygehuset eller offentlige laboratorier .

De fleste medicinske forskere er forpligtet til mindst holde en ph. d. , men nogle også i besiddelse af en lægeuddannelse. For at administrere behandlinger eller interagere medicinsk med patienter , skal den videnskabsmand være en autoriseret læge . For de bedste muligheder , anbefaler Bureau of Labor Statistics holde begge grader . I 2008 var der ca 12C400 arbejdstagere i medicinske forskere

Epidemiologer


Der er to typer af epidemiologer . Anvendt epidemiologer reagere på sygdomsudbrud og forsøge at holde dem , typisk arbejder for staten sundhed agenturer , mens forskning epidemiologer arbejde at forebygge fremtidige udbrud ved at studere sygdomme .

På grund af den stigende bevidsthed om bioterrorisme , Bureau of Labor Statistics bemærker , at efterspørgslen efter epidemiologer stiger stiger hurtigere end gennemsnittet .

Epidemiologer typisk har en kandidatgrad fra en skole af den offentlige sundhed, selv om nogle forskning epidemiologer kræver en Ph. D. eller medicinsk uddannelse.

diætist /ernæringsekspert


jobbet af en diætist eller ernæringsekspert kræver viden om , hvordan ernæring interagerer med menneskelig biologi for at fremme sund levevis. De forebygger og behandler sygdomme og lidelser ved at anbefale kosten ændringer , såsom at reducere fedt og sukker til en overvægtige eller fede patient .

Diætister og ernæringseksperter er forpligtet til at holde mindst en bachelorgrad og ofte skal være i besiddelse af en licens eller certificering med det land, hvor de arbejder . Kandidat grader er tilgængelige for dem interesseret i postgraduate uddannelse .

I 2008 holdt diætister og ernæringseksperter omkring 60. 300 arbejdspladser , mere end halvdelen af , der var i hospitaler , plejeinstitutioner , ambulant behandling centre eller behandlere kontorer ifølge Bureau of Labor Statistics .

Sygepleje


Mere end 2,4 millioner registrerede sygeplejersker ( RNS ) er ansat i USA , hvilket gør sygepleje største sundhedspleje erhverv i landet . Fordi sygeplejersker arbejder så tæt sammen med behandling af sygdomme og medicinske tilstande , skal de være fortrolig med biologi af det menneskelige legeme .

RNS undertiden specialiserer sig i et bestemt område af patientplejen , enten ved at arbejde indstilling en bestemt sygdom , et organ, system eller type patient , ifølge American Medical Association . For eksempel kan en RN speciale ved ansættelse og vælger at arbejde på skadestue eller i en ambulance . En RN speciale af sygdom kan arbejde kun med kræftpatienter . En sygeplejerske kunne specialisere sig ved organsystem ved at arbejde i neurovidenskab feltet , eller kun arbejde med børn som en pædiatrisk sygeplejerske .

Omkring 60 procent af RN positioner er på hospitaler , i henhold til Bureau of Labor Statistics . De fleste RNS holde en bachelorgrad i sygepleje , selv om nogle har en associeret grad i sygepleje eller et eksamensbevis, der er et 3- årigt program , der administreres af et hospital .

Præsidiet viser , at beskæftigelsesmuligheder for sygeplejersker er fremragende , selv om det afhænger af den geografiske placering af sygeplejersken .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.