sundhedsmæssige risici ved plastflasker

I årevis har plastflasker været en integreret del af vores daglige liv . Imidlertid har det videnskabelige samfund begyndte drøfter i løbet af de bivirkninger af kemikalier , der anvendes ved deres fremstilling; de studerer effekten af , hvordan de kan interferere med væsker , de udfører . Dette har ført til videnskabelig beviser på, at ingredienser som bisphenol A ( også kendt som BPA ) i disse plastbeholdere efterligne det kvindelige kønshormon estradiol .

BPA


Da forskning tyder på , at BPA ( klinisk klassificeret som østrogen virkning ) til stede i disse plastbeholdere efterligner det naturligt forekommende østrogen hormon hos kvinder , estradiol , er BPA derfor blevet kategoriseret som en hormonforstyrrende Chemical ( EDC ) . Det er en bred klasse af kemikalier , der påvirker det endokrine system evne til at opretholde den naturlige hormonbalance hos mennesker og dermed udgør en sundhedsmæssig trussel.

BPA er et high- produktionsvolumen kemikalie, der bruges til fremstilling af polycarbonat plast og harpikser . Det er almindeligt anvendt i syntese af produkter som mad og drikke containere , cd'er , dvd'er , elektrisk og elektronisk udstyr , biler og sport sikkerhedsudstyr . BPA kan også findes i printerblæk , genbrugspapir , foring af soda dåser og tandlæger fugemasser .

seksuelle forstyrrelser


BPA stede i plastprodukter kan føre til mænds seksuelle problemer som erektil dysfunktion , og kan også være en tidlig indikator for andre sundhedsrisici, der er vanskeligere at diagnosticere , såsom cancer eller stofskiftesygdomme . Generelt kan BPA forårsage seksuelle forstyrrelser som tidlig pubertet , bryst tumorer, testikelkræft og fertilitet problemer i forbindelse med produktion af ikke-levedygtige æg eller lav motilitet sperm .

Fysiologisk Disorder


Selv om forskning er stadig ikke afgørende , igangværende undersøgelser tyder på, at BPA også kan føre til fedme . BPA udløser fibroblastceller at differentiere i adipocytter . For det andet , i nærværelse af insulin , accelererer det fedtcellerne formation . Endvidere er det lipofile og modstandsdygtigt over for stofskiftet .

Tilsvarende forskning tyder også på , at selv lave niveauer af BPA eksponering kan medføre en række andre alvorlige sundhedsproblemer såsom hyperaktivitet , opmærksomhed underskud lidelse og indlæringsvanskeligheder . Den kan også skade den naturlige vækst i mennesker og kan være kræftfremkaldende .

Child Health


BPA kan også have en varig indvirkning på børns sundhed. Visse undersøgelser tyder på , at det kan føre til neurologiske problemer hos børn og kan også have negative virkninger for graviditet , hvilket lidelser og forringer væksten i udviklingslandene fosteret . Dette er på grund af dens evne til at bio-samle op i fødekæden , at få lagret i kroppen fedt og er senere overført til udviklingslandene afkom via moderkagen eller ægget .

Beskyttelse

Selv om det kan være svært at stoppe med at bruge plast helt , kan det undgås i beholdere , der anvendes til mad og drikke . Konkret bør folk afstå fra at bruge plast mad andre beholdere end dem, der er markeret med genbrug etiketter 1 , 2 og 4 , da de ikke indeholder BPA .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.