sundhedsspørgsmål fra en garage gulvafløb

En nem måde at stoppe vand , mudder og andre spores ind fugt fra at samle på en garage gulv er at installere et afløb . Disse afløb er enkle rør, dykke lige ned i en U-form , før dræning ud af bygningen og enten på jorden eller i en kloak . Uanset hvor dræning går , selv om disse afløb kan give anledning til visse sundhedsmæssige problemer , hvis folk ikke passer på .

Gasser


Hvis en garage gulvafløb er forbundet til en kloak rør eller en kloaksystem , så det kan lade gasser ind i garagen . Nogle af disse kloak gasser kan være relativt harmløse , og de vil bære noget mere end en dårlig lugt , mens andre såsom methan kan opbygge og give sundhedsmæssige problemer ( for ikke at tale om risikoen for brand og /eller eksplosion ) . Vær sikker på din gulvafløb opretholder en vis grad af vand i det, fordi disse gasser ikke vil være i stand til at rejse op gennem vandet og ind i din garage .

Backup


Hvis afløbet bakker op på grund af oversvømmelser så garagen kunne også oversvømmelse . ( Dette kan være problematisk , hvis afløbet er tilsluttet en regn vandafstrømning stenkiste i perioder med kraftige regnskyl . ) Hvis vandet ikke er rent vand ( en mulighed , hvis afløbet er tilsluttet en kloak ), så er der risiko for sygdom og en rest af sygdom og skidt , der vil blive efterladt , selv efter oversvømmelserne behandles . Selv om vandet er rent , men kunne fugt føre til skimmel og meldug , som begge er usundt .

Environmental Health


En af de mest almindelige sundhedsspørgsmål stammer fra boligejere bruge afløbet uansvarligt . Hvis du hælder kemikalier såsom olie , transmissionsolie , gamle vinduesvisker væske , madlavning fedt eller andre husholdningskemikalier i din afløb , så vil disse kemikalier færget i vandforsyningen . Enten vil de forurene jorden i nærheden af dit hjem , eller de vil forurene knager , floder og vandløb . Hvis disse kemikalier er tilladt at sive ned i jorden , de kan forurene grundvandet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.