vegetation af amazon

Overgås af noget andet skov i verden er Amazonas regnskov , hvor usædvanlig og one-of-a-kind vegetation --- tætte og mangfoldige --- vokser den mægtige Amazon -floden . Denne dyrebare råvare bliver ødelagt med alarmerende satser , selv om . Uddannelse og ansvarlighed forbliver to af vores største våben for at spare dette bemærkelsesværdige skat

Geografi


Amazonas -floden Basin dækker omkring 40 procent af det sydamerikanske kontinent og omfatter dele af otte lande i Sydamerika .

Betydning


Amazonas regnskov løbende genbruger kuldioxid til ilt , der producerer mere end 20 procent af verdens oxygen .

bevoksning


En af de mest populære frugter er hjemmehørende i Amazonas -regionen, acai bær , der vokser på acai palmetræer. I USA er acai bær kapret for deres sundhedsmæssige fordele .

biodiversitet vegetation


Det Amazon er et sted, hvor enestående biodiversitet findes i en meget afbalanceret system . Tusindvis af forskellige arter af planter sammen med 120- fods træer sameksistere i Amazonas .

Trusler

Afskovning , forurening og landbrug er en trussel mod Amazonas regnskov , med 137 plante -, dyre -og insektarter tabt hver eneste dag på grund af regn skov skovrydning .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.