værktøjer til kemiingeniører

kemiingeniører kombinerer teknik og kemi til støtte til at gøre produkter og andre materialer nyttige for samfundet . Kemiingeniører er ansvarlige for aktiviteter som forskning og design , udvikling og produktion . Kemiingeniører arbejde i fremstillings-og industrielle processer . De kan findes arbejde fra laboratorier til pilotanlæg . Kemiingeniører anvende forskellige redskaber og instrumenter i deres vurdering og analyse .

Termisk Analyzers og varmemålere


Termisk analysatorer og varmemålere bruges til at analysere den konkrete varmekapacitet af et bestemt stof . Varmefylde er beskrevet som , hvor meget varme et givet stof kan tage , når ekstreme temperaturer anvendes . Varmemålere og termisk analysatorer begge har en varmekilde til at anvende en bestemt temperatur eller varme til materialet . Disse instrumenter indeholder også udstyr til måling af temperatur , der kan læse den ændring i temperaturen på prøven stoffet . Med brugen af disse apparater , kan kemiingeniører studere egenskaber af stoffer som de skifter i form eller sammensætning , når de udsættes for en bestemt temperatur . Kemiingeniører brug for at kende de specifikke varmekapacitet af stoffer som metaller , før de godkender deres produktions-eller industriel brug .

Density Testudstyr


Kemisk ingeniører bruger massefylde testudstyr til at analysere tætheden af stoffer . Densitet er defineret som et mål for en masse af stoffet pr volumen . Tætheden testudstyr har mange specifikationer som prøvevolumen , måleområdet og tryk . Hvis tætheden af materialet ikke opfylder de nævnte standarder , vil kemiingeniør ikke tillade, at deres anvendelse er baseret på deres resultater . For eksempel er materialer med en højere densitet , såsom stål , der er nødvendige for bygge-og anlægssektoren . Stål har en højere densitet end træ og bruges til tungere applikationer .

Leak Prøvningsudstyr


Lækageprøvning udstyr anvendes af kemiske ingeniører til at måle lækage eller udslip af væsker og gasser fra forseglede og lufttæt containere eller systemer . Tæthedsprøvning er især vigtigt ved håndtering giftige stoffer og kemikalier . Beholdere, der indeholder disse følsomme stoffer skal være fri for risikoen for udsivning for at undgå forurening . Tæthedsprøvning udstyr kan også bruges i fabrikker for at teste flasker , dåser og plast containere tilbøjelige til at lække . Tæthedsprøvning udstyr leveres også med andre komponenter som målere og pumper . Objektet , der skal testes , er underkastet tæthedsprøvning metoder som boble test til at teste stoffer som olie og benzin . Kemiingeniører sikre, at beholderne af disse stoffer er fri for lækage til at holde brugerne sikkert .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.