værktøjer til professionelt bil mekanikere

Professionelle bil mekanikere er vidende og veluddannede , når det kommer til reparation biler . Deres ekspertise omfatter brug af forskellige sæt af værktøjer til at vedligeholde, genoprette og sikre , at biler er i god stand . De redskaber af professionelle bil mekanik kan variere fra mekaniske eller håndholdte værktøjer , tunge udstyr til hydrauliske værktøjer . Hvert værktøj har et andet formål og skal anvendes i overensstemmelse hermed.

håndholdte værktøjer


Håndholdt værktøjer til professionelt bil mekanikere er små værktøjer , der kan betjenes med hånden . Et eksempel er en skruenøgle , et værktøj , der anvendes til at give greb , når man drejer genstande i medfør af drejningsmoment som f. eks bolte og møtrikker. Skruenøglen kan også bruges til at fastgøre bolte sikkert på de dele af biler . En anden type af håndholdt værktøj , der anvendes af professionelle bil mekanikere er en tang til at holde genstande og for bukning og skæring materialer som motor ledninger . Tænger giver en mekanisk fordel for en mekaniker til at gribe en genstand med præcision . En anden håndholdt værktøj , der anvendes til at skære metal tråde metal saks , særlig nyttig i bil forsamling til at skære tykke plader af metal .

Heavy-Duty Udstyr


Et stykke af tunge udstyr, der anvendes af professionelle biler mekanik er en heavy duty hoppe starteren . Springet starteren består af en oplader og kabler fastgjort til en bærbar batteri . Denne type spring forret kan bruges til at starte motoren på en tunge køretøjet, fordi det er mere kraftfuld end almindelige hoppe startere bruges til at booste normal størrelse køretøjer . En anden type af biler værktøj , der anvendes af professionelle bil mekanik er et brændstof injektor værktøj . Brændstofindsprøjtningsenheder er specialiserede værktøjer , der anvendes til at injicere brændstof som diesel i tanken uden at beskadige de følsomme dele eller forlader forurenende stoffer.

Brændstof Systemværktøjer


Brændstoftryk testere er eksempler på brændstofsystemet værktøjer, der anvendes af professionelle bil mekanikere . Disse testere anvendes til at kontrollere trykket inde i brændstoftanken tillader automekaniker at kontrollere, om brændstoftryk er afbalanceret for retten magt og effektivitet . Brændstofsystem afbryde værktøjer anvendes til at afskære forbindelsen mellem brændstoffet linje og olie eller klimaanlæg linjer . Afbrydelse brændstofledninger kræver særlige redskaber, der bruges af professionelle bilindustrien mekaniker på grund af følsomheden af dele , når under reparation .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.