virkningerne af epoxyharpiks maling

Epoxyharpiks maling have skadelige virkninger på kroppen . Men disse effekter kan undgås med korrekt anvendelse af maling . Da de kemiske tilsætningsstoffer i malingen ikke er mad-grade , er passende pleje nødvendig for at forhindre, at de ind i kroppen . For bedre at forstå den skade i forbindelse med brugen af maling , er det vigtigt at overveje de kemiske strukturer, som findes i malingen .

dødelig virkning


Ifølge en rapport offentliggjort af Centers for Disease Control ( CDC ) , tre arbejdere døde i et land i Sydøstasien efter at være blevet udsat for epoxy -harpiks maling til flere timer . Arbejderne var at anvende epoxy harpiks maling i en vandtank placeret under jorden i en bygning i landets centrale business -distriktet , når de døde af kvælning . Toksikologi rapporter viste tilstedeværelsen af epoxy harpiks maling i ofrenes blod prøver, og udelukket tilstedeværelsen af alkohol , narkotika , cyanid , svovl , fosfor og andre giftige kemikalier .

Effekt af skadelige toksiner


Encyclopedia Britannica kilder nævne to skadelige kemikalier findes i malingen : bisphenol A og glycidic ethere . Bisphenol A er nøglen til epoxyharpiks dannelse . Det virker som hormoner , der trænger gennem endokrine kirtler , og det forstyrrer orglets fysiologiske funktioner . Glycidic æter er et opløsningsmiddel med tæt molekyler . Den erstatter den ilt i luften og truer folk med kvælning på grund af iltmangel i luften de indånder .

Kliniske undersøgelser og indberettede tilfælde ( de fleste episoder fandt sted på arbejdspladsen) vidner om andre effekter, som malingen kan forårsage . Disse er allergiske reaktioner , følsomhed og organdysfunktion , afhængigt af kemiske opløsningsmidler i maling indeholder , at udvikle sig over tid . Lang tids udsættelse for kemikalier , der udsendes af maling , er en erhvervssygdom fare for arbejdstagere i lakfabrik og malere , der bruger produktet .

De farer og sundhedsrisici forbundet med malingen blive synlige i løbet af hærdning proces , eller når malingen begynder at størkne på overfladen efter påføring . Korrekt ventilation eller brug af beskyttelsesudstyr såsom luft-pressede åndedrætsværn eller beskyttelsesdragter er stærkt anbefales . I tilfælde, som CDC rapporten , mændene manglede ordentlig ventilation og gjorde ikke brug af værnemidler eller tøj .

epoxyharpiks Maling Kemi Forklaret


Cykliske ethere , kaldet epoxider , og polyaminer reagere og danne epoxyharpiks maling . Den epoxyharpiks maling betragtes som en hetero-polymer , fordi de strukturer , der bygger det på skift er dannet af to eller flere forskellige kemiske stoffer .

Malingen indeholder også additiver , især til at tjene som hærdning materiale , opløsningsmiddel og lim . En artikel offentliggjort af Miljø , sundhed og sikkerhed på besøg fastsætter, at når malingen begynder at hærde på overfladen , opløsningsmidlet reagerer og fortsætter med at blive udledt i luften . Emissionen betragtes som en sundhedsrisiko .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.