H2O2 sikkerhed

Hydrogenperoxid , eller H2O2 , er en kemisk deodorizer og blegemiddel . Det anvendes i den kemiske behandling , kosmetisk brug , industriaffald behandling og som en katalysator i visse reaktioner . H2O2 skal håndteres med omhu for at sikre sikkerheden

Egenskaber


Brintoverilte er klar , farveløs og har en stærk lugt . Det er ikke brandfarligt og kan blandes med vand . Opløsninger af brintoverilte er fortyndet med vand .

Opbevaring


Brintoverilte bør opbevares i den originale forsendelsesemballage , på et godt ventileret område , væk fra direkte varme og brændbare materialer .

Øjenbeskyttelse


Koncentreret hydrogenperoxid kan brænde hornhinden hurtigt . Beskyt øjne ved at bære ordentlig sikkerhedsbriller . Hvis hydrogenperoxid eller dens dampe kontakt med øjnene, skyl med vand i flere minutter .

Beskyttelse af hænder


Ved håndtering koncentreret hydrogenperoxid , gummihandsker for at undgå eksponering . Kontakt med koncentreret hydrogenperoxid vil medføre kridtning af huden og en stikkende fornemmelse . Stærkt koncentreret løsninger vil medføre vabler .

H2O2 Mundskylning Sikkerhed

I fortyndet koncentrationer (mindre end 3 % ) , hydrogenperoxid kan bruges som en mundskyl til at dræbe bakterier . Bruge en meget lille beløb til gurgle og spytte . Må ikke sluges . Ved utilsigtet indtagelse opstår , drikke store mængder vand straks og kontakte en læge . Må ikke indlede opkastning .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.