Lægemiddelproducenten oplysninger

Det amerikanske Department of Labor rapporter om, at producenter af farmaceutiske produkter drive forskning og udvikle og producere en række lægemidler og sundhedsrelaterede produkter . Medicinalfirmaerne arbejde for at skabe nye produkter og forbedre eksisterende produkter

Historie


Verbigena. com beskriver , at den farmaceutiske industri er udviklet i Rhin- dalen nær Basel , Schweiz i slutningen af det nittende århundrede som et biprodukt af de industrielle farvestof branchen .

Udvikling


Verbigena. com rapporter om, at medicinalfirmaerne så en periode med ekspansion og en stigning i overskuddet i løbet af 1960'erne , hvor der var få regler til regulering af industrielle praksis. I 1970'erne blev reglerne strammet , så generiske lægemidler skal fremstilles af konkurrerende medicinalvirksomheder .

Process


Før medicinalfirmaerne markedsføre et produkt , en lang proces med forskning og kliniske forsøg finder sted , efter det amerikanske of Labor .

forordning


Farmaceutiske fabrikanter, der ønsker at markedsføre et lægemiddel i USA skal indsende produktet til Food and Drug Administration 's Center for Drug Evaluation og forskning for en langvarig evaluering før den frigives til kommerciel brug .

Forskning

Ifølge det amerikanske Department of Labor , en farmaceutisk producent kan bruge hundredvis af millioner af dollars på forskning og forsøg med et produkt i næsten et årti , før den er klar til kommerciel brug .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.