Listen over sikkerhedsudstyr , der anvendes i en videnskabelig laboratorium

Videnskab laboratorier er en unik arbejdsplads , da de farlige kemikalier, som de fleste laboratorieteknikere er håndtering på en regelmæssig basis. At forebygge forurening og skader , er det vigtigt at gennemføre ordentlig sikkerhed påklædning og udstyr i hele anlægget . Hvis laboratoriet site vil blive brugt af studerende , kan det også være klogt at få dem underskrive en kontrakt om, at de forstår sikkerhedsregler for laboratoriet .

Goggles


Goggles undgå skader på øjne ved at blokere skadelige stoffer , der kan splatter under et eksperiment . Goggles også forhindre forurening af eksperimentet ved at blokere enhver øjenvipper , der kan falde ind i arbejdsområdet . Endelig de beskytter øjnene mod biologiske stoffer, der kan transporterer smitsomme sygdomme .

Forklæder


Forklæder forhindre udslip i at nå laboratorietekniker tøj . I et sterilt miljø , beskytte de laboratoriet eksperiment fra forurenende stoffer på teknikeren tøj . Hvis teknikeren arbejder med et stof , der ellers ville pletten hans tøj , er de fleste lab forklæder fremstillet af polyester , som naturligt frastøder stoffer i stedet for at absorbere dem .

Vaskeudstyr


I selv af en ulykke , alle laboratoriefaciliteter skal have en vask , øjen- vask station og nødbruser . Disse områder er som regel adskilt i et laboratorium på grund af deres gule håndtag og dækker . Mange labs indeholder også et dræn for at sikre kontakt -fri fjernelse af spild .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.