OSHA ammunition regler

Ammunition er klassificeret som en eksplosiv og sprængning agent . Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) tjenestemænd følge 29CFR 1910,109 at regulere sprængstoffer og sprængstoffer . Klassificering , håndtering , opbevaring og transport af sprængstoffer og sprængstoffer er inkluderet i denne forordning

Definitioner


En eksplosiv er nogen kemisk forbindelse , en blanding eller enhed, der bruges til at fungere ved eksplosion . En sprængning agent er "noget materiale eller en blanding , bestående af et brændstof og iltningsmiddel , der er beregnet til sprængning . "

Klassifikation


Klasse A eksplosivstoffer er dem med detonation kapacitet , som dynamit og sort pulver . Drivmiddel sprængstoffer og nogle fyrværkeri betragtes klasse B sprængstoffer . Klasse C sprængstoffer er emner, der indeholder enten klasse A eller klasse B , eller begge dele i små mængder .

Opbevaring


Afstanden mellem magasiner stiger vægten af det eksplosive materiale stiger . Sammensætningen af magasiner varierer med klasse eksplosive .

Håndtering


No smoking eller besiddelse af en åben flamme er tilladt , mens du bruger sprængstoffer . Berusede mennesker er ikke tilladt at anvende sprængstoffer .

Transport

Køretøjer, der transporterer eksplosive materiale skal være korrekt mærket med faresedler , der er udstyret med brandslukkere , og være helt operationelle . I tilfælde af havari eller ulykke , det lokale brandvæsen og politi afdelinger har til at blive informeret .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.