alternativer til pap genvinding

Det er altid godt at genbruge pap . Det er også miljøvenlig , men at genbruge det . Denne alsidige materiale har et utal af alternative anvendelsesmuligheder , fra opbevaringskasser til eventyrlige slotte . Det er nemt at skære og forme til fantasifulde lege , og kan tjene som en perfekt blankt lærred til maling -projekter . Fordi det er lavet af træmasse , er det endnu bionedbrydeligt , hvilket gør det godt for kompost bin også . Og når du er færdig vred den sidste dråbe for brug ud af det , kan du altid lægge det i papirkurven .

Genbrug Pap


Du kan stadig vælge at genbruge dine pap-men du kan genbruge det først . Papkasser kan træde i stedet for Rubbermaid containere til at gemme ting , du ikke bruger i øjeblikket. Bare sørg for din lagerområde er ikke sandsynligt, at lække , hvis der er en VVS problem eller en storm , fordi pap vil ikke afvise vand som plastik vil , og dine ting kan blive gennemblødt . Du kan endda genbruge den paprør indersiden ruller toiletpapir og papirhåndklæder . Den Pludselig Sparsommelig blog foreslår at bruge dem til at samle og organisere elektriske ledninger .

Kompost Pap


Pap er komposterbart . Du kan enten makulere det ved hjælp af en almindelig papir shredder (sørg for shredder , du bruger, tunge nok til at træffe alle vægten af pap , du neddeling ) , eller et lag den i din kompostbeholder eller bunke . Stof til eftertanke, en øko-bevidste køkken og konservesfabrik selskab , beskriver pap kompost lagdeling som som " en kæmpe lasagne gryderet , " med pap , der handler som pasta , mens madaffald , brune ( værftet afpuds og muld ) og tørretumbler fnug fungere som osten-og-kød komponent . Det er sådan en grov analogi , men perfekt til at visualisere , hvordan lag pap i din kompost .

Skab med pap


Pap gør et fantastisk værktøj for fantasifuld leg. Du kan oprette komplekse " bygninger " ud af pap for dine børn , eller du kan lade dem lave deres egne borge , legehuse , forter eller garager . Pap kan være både en palet og et lærred for kunst -projekter-og det kan endda være en dråbe klud til gulve og møbler , når børnene kommer rodet med maling . I stedet for at købe håndværk skum eller håndværk papir , figurer skåret dyr ud af pap , farve dem i , og vedhæfte magnetisk stof på bagsiden af dem . Voila : instant køleskab magneter .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.