anvendelser af flydende svovl

Ved stuetemperatur, svovl er en blød , fast gul stof . Men , når det opvarmes til ekstreme temperaturer , specielt 120 grader Fahrenheit , svovl bliver en tyk væske med en strå-lignende farve . Med mere varme anvendt , bliver det slicker og mørkere i farven . Denne flydende form af svovl , der anvendes i en række produkter , både husholdnings-og industriaffald .

Svovlsyre


Flydende svovl er et af de vigtigste ingredienser i det sure industrikemikalie svovlsyre . Svovl i flydende svovl kan udledes en række kemiske processer, herunder smeltning ren svovl og kombinere det med ilt eller opvarmning af en kemisk med svovl , der allerede i det , som jern sulfid . Svovlsyre er en meget ætsende , og dermed farlige , kemiske , der anvendes som en ingrediens i mange produkter fra lægemidler til batterierne.

Kunstgødning


Gødning brug smeltet svovl som en hovedingrediens . Ofte dette smeltet svovl vil blive blandet med andre kemikalier for at skabe svovlsyre , som derefter sendes gennem behandlingen med en række andre kemikalier, at slutproduktet af gødning . Gennem hele processen , skal den flydende svovl holdes ved ekstremt høje temperaturer for at sikre, at det begynder ikke at krystallisere .

Batterier


Natrium-svovl -batterier , også kendt som NAS batterier , brug smeltet svovl på den positive elektrode . Den negative elektrode bruger flydende natrium . Natrium-svovl -batterier er kendt for at være yderst effektive og findes ofte i mange husholdningsapparater såsom elektriske barbermaskiner .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.