biohazard renovation

Biologisk farligt affald henvises til de typer affald, typisk produceret ved kontakt med biologisk materiale , hvilket normalt sker i visse miljøer , såsom hospitaler , klinikker og laboratorier . Bortskaffelsen af dette affald er strengt reguleret af love og praksis , for at sikre sikkerheden for alle , der arbejder i sådanne miljøer . Bioaffald kan bære sygdom eller infektion , som kan spredes til mennesker og forårsage en række forskellige helbredsproblemer

biologiske risici


Der findes flere kategorier af biologiske risici , herunder de faktiske affald , menneske ( eller dyr ) væv eller blod , og andre typer af væsker i forbindelse med organisk liv . Det er usandsynligt at du vil finde disse affald simpelthen spildt på gulvet eller efterladt i et bestemt område . Hvis de er i et sådant område , bør du straks fjerne biomateriale til nærmeste sikker bortskaffelse område , ved hjælp af værnemidler , herunder latex handsker og ansigtsmasker , hvor det er relevant . I medicinsk indstillinger vil der altid være et sted at overføre biologisk materiale til , som regel en særlig skraldespand taske . Biohazard trash tasker er normalt rød og meget stærkere end almindeligt skrald poser . De er også bortskaffes på bestemte måder , så du skal ikke sætte dem sammen med andre skraldespanden.

Mere sandsynligt vil biohazard forurening opstår, når du kommer til at spilde nogle typer af biomateriale til din beskyttende tøj , og sandsynligvis du bliver nødt til at fjerne affald som en naturlig proces til oprensning en test , forsøg , eller medicinsk procedure . Der er små biohazard tasker , at sådanne affaldsmaterialer kan sættes ind for at autoklavering og bortskaffelse . " Autoklavering " refererer til en proces, hvor elementer , der skal bortskaffes , er udsat for varme , højtryks- damp til at fjerne eller ødelægge biologisk farligt materiale . Du vil sandsynligvis ikke have en autoklave enhed derhjemme , men du vil heller ikke være i stand til at bruge din typiske processer til rensning , så fjerner materialet og desinfektion alle involverede områder er endnu vigtigere i ikke-medicinske miljøer .

Medicinsk Affald


Der er visse typer af biologisk farligt affald , der er mest almindelige i en medicinsk indstilling , herunder " skarpe genstande "som brudt bægre , engangssprøjter og andre former for skarpe genstande , som muligvis kan smitte andre med biohazard-relaterede infektioner og sygdomme . Disse skal altid være placeret umiddelbart i den rigtige autoklavering poser , så de derefter kan rengøres og smides væk . Mange virksomheder producerer kasser eller poser specifikt for bortskaffelse af disse farligt biologisk materiale , når de er blevet renset . Inficerede væsker skal skylles ned i afløbet , og alle punkter skal mærkes inden bortskaffelse .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.