bivirkninger af borax indtagelse

Borax , natriumborat , eller borsyre er en kemisk forbindelse af bor , der bruges omkring huset som en rengørings produkt og som et insekticid eller pesticider , nogle endda bruge den som et vaskeri blegemiddel . Hvis indtaget , kan borax give bivirkninger også kendt som symptomer på forgiftning .

Symptomer


Nogle af de mest almindelige symptomer på borax forgiftning eller bivirkninger af indtagelsen borax er mavesmerter , diarré , kvalme , hovedpine , kramper , opkastning og svaghed . Andre symptomer kan også omfatte vabler , feber , lavt blodtryk og trækninger i ansigtets muskler , arme , hænder , ben og fødder . Hvis du har indtaget borax straks søge lægehjælp .

akut eller kronisk eksponering


For at få den mest effektive behandling , er det vigtigt at afgøre forskellen mellem , om eksponeringen for borax var akut eller kronisk . Hvis borax er blevet indtaget over en længere periode i mindre mængder (kronisk eksponering ) , omfanget af toksicitet er mere sandsynligt at være højere end en engangs- indtagelse ( akut eksponering ) , og derfor kan en medicinsk udbyder suggest en anden rute at tage for at rense kroppen .

Hvad de kan forvente


Når du er ankommet til skadestuen , vil din livstegn skal træffes af sundhedspleje udbyder vil registrere din temperatur , blodtryk , vejrtrækning , og puls . Behandlingen er afhængig af den enkeltes symptomer , men generelt kan patienten få dialyse , IV væsker , eller en maveskylning , det er her et rør er placeret i munden og gennem maven til at vaske ud maven . Aktivt kul bruges til overdosering , men det er vigtigt at vide , at aktivt kul ikke optager borax .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.