bivirkninger af hepatitis en skud

Hepatitis A er resultatet af en virusinfektion , der forårsager en betændt lever . Det er smitsom og kan udliciteres fra en inficeret seksuelle partner eller ved at komme ind kontaktet med inficerede afføring . Symptomer på denne sygdom kan omfatte gulsot , mørk urin og mavesmerter . Der er hepatitis A optagelser er til rådighed for at forhindre dig i at pådrage sig sygdommen . Der kan dog være et par mindre bivirkninger forbundet med disse billeder .

Smerter


Smerte er en mild bivirkning af hepatitis A-vaccine . Smerter kan forekomme, hvis de skud blev givet , og de bør gå væk i et par timer . Dog kan du opleve større smerte , hvis den person, der administrerer vaccinen ikke er meget erfaren .

Hovedpine


Hovedpine kan også være en mild bivirkning fra hepatitis A skud . Ifølge Department of Health og Human Services , en ud af seks voksne erfaringer hovedpine fra skud . Kun én ud af 25 børn lider under denne bivirkning .

appetitløshed


Folk kan også opleve tab af appetit fra hepatitis A-vaccine . Ministeriet for Sundhed og Human Services rapporter , at dette sker i én ud af 12 børn . Tab af appetit er ikke alvorlige og bør stilne i en dag eller to .

Træthed


Denne vaccine også kan medføre, at folk bliver trætte eller træge , en bivirkning , som forekommer i én ud af 14 voksne . Det bør forsvinde i et par dage .

Allergiske Reaktion

Du kan være allergiske over for hepatitis A-vaccine , og det er da det mest alvorlige bivirkninger kan forekomme . Hvis du er overfølsom over for det skud , inden for timer vil du sandsynligvis opleve svære symptomer som høj feber , nældefeber og åndedrætsbesvær . Selvfølgelig bør du søge lægehjælp omgående , men denne bivirkning er sjælden .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.