brugen af mastiks tyggegummi

Nogle gange kaldes ved sit videnskabelige navn Pistacia lentiscus , tætningsmassen planten stammer i Middelhavet nationer i det sydlige Europa , det nordlige dele af Afrika , og Mellemøsten . Mastic tyggegummi er en harpiks stammer fra tætningsmassen anlæg, der har en beige farve med en boblende til kedelig glans . Hjørnetand har en bred vifte af anvendelser i madlavningen , kunst , og alternativ medicin .

Art Restaurering


Mastic tyggegummi varish er en form for finish anvendt over malede overflader . Produktet kommer i flydende form med et blankt udseende , forklarer Blick art Materials . Kunst restaureringer eksperter kan anvende mastiks tyggegummi lak efter rengøring et maleri , da det giver værket et udseende der svarer til de virkninger, oliemaling havde i det 16. til 18. århundrede . I årenes løb , kan mastik tyggegummi misfarves eller miste sin glans , men det er let at fjerne , hvilket også gør lakken et godt valg for kunst restaurering .

Madlavning


Mastic gum bruges også i mange af Middelhavets kulinariske traditioner , ifølge bogen " Krydderier Savvy " af Alice Arndt . Som en ingrediens i græsk madlavning , er mastiks tyggegummi en krydderi til bagværk som påske brød og Vasilopita , og som en base for alkohol mastikha . I Saudi -Arabien , konstaterer mastik tyggegummi anvendes som et krydderi i kød-baserede retter som supper og gryderetter . Til madlavning , kræver mastiks tyggegummi kogende i varmt vand eller anden væske , da hærdet harpiks ikke opløses i koldt vand .

Oral Health


Mastic gum bruges også i en lang række mundhygiejneprodukter , rapporterer Chios Mastic Gum Growers Association . Tygge tyggegummi stimulerer spytproduktion , der desinficerer munden og opfrisker ånde . På grund af dens fordele ved at forebygge huller i tænderne , er mastik tyggegummi en ingrediens i nogle tandpasta og mundskyllevand . Nogle tandlæger mix mastiks tyggegummi med tandfyldning eller anbefale tygge harpiks til at styrke kæben knoglerne

mavesår


En 2009 undersøgelse på Kirurgisk Gastroenterologisk afdeling i Chios General Hospital i Chios , Grækenland og offentliggjort i Phytomedicine : . International Journal af fysioterapi og Phytopharmacology , fandt , at patienter , der forbruges 350 mg mastiks tyggegummi tre gange om dagen i 14 dage havde mere reduktioner i en type af bakterier er kendt som heliobacter pylori end patienter behandlet med traditionel antibiotika medicin . Fordi heliobacter pylori bakterierne er kendt for at bidrage til peptisk ulceration , tror mange naturmedicin praktiserende at mastik gummi er effektivt til behandling af mavesår og gastroøsofageal reflukssygdom . University of Maryland Medical Center advarer om, at mens denne undersøgelse er opmuntrende , yderligere forskning er nødvendig for at bevise det medicinske fordele ved mastiks tyggegummi .

Diverse Bruger

Mastic tyggegummi har også andre formål, herunder produktion af parfume , kosmetik , loft voks , garvestoffer , og kamfer , forklarer Chios Mastic Gum Growers Association . Mastic gum bruges også som en finish for musikinstrumenter og som et farvestof til farvning af tekstiler , især silke .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.