erstatninger for pool kemikalier

Kemikalier , der hjælper med at holde pools ren og gennemsigtig også kan forårsage alvorlig skade eller skade på både mennesker og miljø , hvis de bruges forkert . Erstatte farlige kemikalier med mindre giftige alternativer til at rense vandet i puljer bidrager til at reducere eller eliminere udsættelse for disse kemikalier . Der bør dog være meget forsigtig når du vælger den rigtige alternativer til swimmingpoolen . Man må altid overveje de risici, de alternativer kan udgøre for mennesker og miljø , og den skade at alternativer kan forårsage udstyr og faciliteter .

Ozonators


Når oxideret , vand producerer ozon , som er et stærkt desinfektionsmiddel . Ozon er en af de sikreste renseanlæg udbredt i mange drikkevand systemer. Til oxidation , er en generator monteret uden for puljen , der bruger enten ultraviolet lys eller elektricitet .

Ionisering


Processen med at vinde eller tabe elektroner fra et atom , kaldes ionisering . En ionisk vand purifier slipper kobber og sølv til at dræbe bakterier og stoppe algevækst . Under processen er vandmolekyler omdannes til ioner fra infusion af små mængder af disse naturlige mineraler . Kobber og sølv ioner dispensere fra blækpatroner, der sættes i filteret af puljen eller sol enheder , der flyder på vandet . Det fjerner behovet for at anvende pool kemikalier og kan vise sig at være billigere end kemiske alternativer i det lange løb . Det er også et automatisk system , og kræver derfor ikke at blive testet for kemikalier på en regelmæssig basis .

Salt Vand


Brug almindeligt salt i svømmebassiner er ikke en ny praksis , selvom dets anvendelse som en vand purifier er først nu begynder at få anerkendelse . Her bør bordsalt anvendes i meget ringe omfang . Når elektrolyse , det bryder ned , hvilket resulterer i en mere naturlig , bakterier-, virus-og alger-frit vand . Processen gentager sig og klor til stede i salt reconverts tilbage til salt . I betragtning af den selvrensende ejendom saltvand , det behøver ingen andre purifier eller kemikalier . Det er også en af de mest miljøvenlige alternativer .

Sonic Waves


Særlige lydbølger har evnen til at dræbe skadelige alger og forurenende stoffer. Et forholdsvis nyt begreb , Sonic wave rengøring Systemet fungerer ved at placere en enhed under vand , der udsender et komplekst system af lydbølger resulterer i at bryde af alger celler .

rensningsanlæg

Nogle planter kan rense bassinvandet ved at skabe en naturlig filter . De berige vand med ilt og støtte gavnlige bakterier , som igen lever af de potentielt skadelige organismer og fratage alger af ernæring. Man kan konvertere en traditionel swimmingpool til dette naturligt alternativ ved landskabspleje omkring poolen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.