hvad er de farer af polycarbonat vandflasker ?

Polycarbonat vandflasker , brugeligt hård plast containere , der er en fin måde at transportere drikkevand , men de kan gøre langt mere skade end gavn . Fabrikanterne er at erstatte andre typer af plast og materialer til polycarbonat på markedspladsen og forskning holder øge listen over sundhedsproblemer forbundet med polycarbonat .

BPA


Den grundlæggende byggesten i polycarbonat er en kemisk forbindelse kaldet bisphenol A ( BPA ), Og det er denne ingrediens , der er årsag alle bekymring . BPA blev oprindeligt undersøgt som en mulig syntetisk østrogen . Senere forskere opdagede de kunne skabe en stiv type plast ved at kombinere BPA molekyler . Problemet med BPA er, at det let siver ned mad eller vand selv ved lave temperaturer .

Health Issues


Forskere ved Case Western Reserve var de første til at opdage udvaskning af polycarbonat til vandforsyningen af laboratorie mus . Efterfølgende undersøgelser har vist, hvorfor BPA er så skadelig . Stoffet har været knyttet til unormal udvikling af reproduktive organer , kromosomale fejl , der fører til fosterskader og abort , fibromer og cyster , samt en disposition for visse kræftformer .
Forskere ved University of Cincinnati konkludere , at BPA er et hormonforstyrrende stof, at det ændrer funktion af det endokrine system ved at efterligne de pligter, som naturlige hormoner .

vandflasker og mere


Vand flasker er bare et af de produkter fremstillet af polycarbonat plast. Materialet har været brugt til sport flasker , sutteflasker , som en tandlæge fugemasse , i mikrobølgeovn retter og i vand koldere containere . Polycarbonat vandflasker har normalt en nr. 7 stemplet i bunden af beholderen .
BPA er ikke lige fundet i polycarbonat plastik . Den eksisterer som en partikler i miljøet , blev fundet i den luft, vi indånder , og støvet i vores hjem . Fra 2008 blev omkring 8,2 billion pounds af BPA , der produceres hvert år .

Alternativer


Forskere studerer BPA opfordre folk til at finde alternativer til polycarbonat produkter . Metal vandflasker er foreslået som en bedre måde til transport af vand . Derudover er forældre opfordres til at bruge glas i stedet for plastik flasker til spædbørn .
Mens polycarbonat industrien har modstået indsats , er forskerne lobbyarbejde for at få polycarbonater fjernet fra programmer , hvor det kan give problemer med drikkevand og mad .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.