hvad er de skridt, han træffer til at vende kul til energi ?

De Forenede Stater har mere kul end nogen anden nation-nogle skøn stille beløbet på knap 300 milliarder tons , nok til de næste 240 år baseret på nuværende brug . I søgen efter ren energi , har kul fået et blåt øje . Men nye teknologier er ved at ændre den måde, kul er forarbejdes til energi . Nyskabelser inden for energiomdannelse mål for renere brændsel så meget som for lavere omkostninger .

Kul til syntetisk gas


Boston og andre " moderne " byer i 1800-tallet næring romantiske Gaslight i streetlamps og hjem ved at brænde kul-udsender beskidte skyer af forurening i processen . Dag , konvertering af kul til syntetisk gas er opnået med stadig mere sofistikerede metoder til at minimere udslip af kuldioxid . Katalytisk forgasning blander kul og en solid katalysator med damp i en smal cylinder . Blandingen er under tryk , og resultatet er brint og kulilte ( syntetisk gas ) med nogle kuldioxid . Separation og sikker bortskaffelse af kuldioxid er de aktuelle udfordringer i produktionen af billig, ren syntetisk gas fra kul . Denne proces kan tages et skridt videre for at gøre flydende brændstof-. syntetisk olie

Kul til flydende


Diesel og jetbrændstof er slutprodukterne af en kulkonvertering . En proces kaldet kul-til-væsker ( CTLs ) konverterer kul til en syntetisk gas og derefter til en brændbar væske . CTLs er renere end almindelige fossile brændsler-flydende kul udleder langt færre partikler og kulbrinter ( 55-60 procent mindre end fossile brændstoffer ) , faldende luftforurening og smog . I 2009 udgifterne til CTLs var 45 dollars per tønde , en pris , der kunne forblive stabil og ikke svinger vildt som verdensmarkedet for fossile brændstoffer kan . CTL diesel i dag koster omkring $ 1,24 en gallon før skat . For at gøre flydende brændstof fra kul , begynde med at sætte kul i en forgasser , et destilleri , der tvinger kul til at reagere på luft , ilt eller damp . Denne proces er en syntetisk gas kaldet " syntesegas ", der rejser derefter til en anden reaktorkammeret . Den syntesegas kombinerer med kobolt , jern , eller en anden fast katalysator i det andet kammer , dreje blandes ind kulbrinter . Når denne blanding køler , bliver det flydende brændstof .

kul til elektricitet


Kul er mest almindeligt brugte til at producere elektricitet . Den solide kul er malet til pulver og blandet med varm luft . Så er det brændte i en ovn til opvarmning af vand , hvilket resulterer i damp . Dampen fra denne kedel forårsager vinger en mølle til at vende , kraftoverførsel en generator . Magneter inde i en kobberspiral i generatoren fuldføre omdannelsen af kul til elektrisk energi . Den " brugte " damp er fanget i en kondensator , som returnerer det til cyklen og fortsætter produktionen af elektricitet . Det amerikanske Department of Energy arbejder i øjeblikket på en alternativ metode til at bruge kul forgasning til at producere elektricitet i en emissionsfri kraftværk .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.