hvad er en forbrugertillid rapport ?

Ifølge den Illinois Environmental Protection Agency i 1996 , gjorde Kongressen og præsidenten en ændring af Safe Drinking Water Act . Ændringsforslaget krævede samfund vandsystemer til at levere årlige rapporter til deres kunder om vandkvalitet . En forbruger tillid rapport sammenfatter oplysninger, vandsystemer allerede indsamler

Placering af Vand


Placeringen af drikkevand er et stykke af oplysninger, der er citeret i en forbrugertillid rapport . For eksempel bruger nogle samfund brønde for at udnytte grundvandet , mens andre bruger søerne.

Bakterier


Bakterier i drikkevandet er et særlig problematisk for mange , der bruger lokale vandforsyning virksomheder . Gennem forbrugernes tillid rapporter , har enkeltpersoner en klar idé om forureninger , der er opdaget i deres vand .

Overvejelser


Den Wisconsin Department of Natural Resources forklarer , at der ikke drikkevand er helt fri for forurenende stoffer. Forurenende stoffer er faktisk tilladt i offentlige vandforsyninger ( i vand på flaske , som godt) i begrænsede mængder . Forskere bruger toksicitetsundersøgelser til at bestemme , hvad indholdet af forurenende stoffer er acceptable .

Fordele


Folk har en juridisk ret til at vide hvad der er i deres drikkevand . Af denne grund er forbrugernes tillid rapporter vigtige , fordi de giver folk med de nødvendige oplysninger om kilden til deres drikkevand , og hvad er det . Forbrugernes tillid rapporter er vigtige for familier, der ønsker at gøre kloge sundhed beslutninger om deres sundhed .

Advocacy

Forbrugertilliden rapporter kan også dyrke fortalervirksomhed. Når folk er klar over problemerne i deres drikkevand , de er meget mere tilbøjelige til at tage handlingsrettede skridt til at sikre deres vand er sikkert .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.