hvad er faren ved plast emballage til fødevarer rester ?

Det plastemballager , at fødevarerne er indeholdt i , kan udgøre en sundhedstrussel i nogle tilfælde . Ved opvarmning af plastemballage udgivelser rester, der kan smelte eller flytte på maden selv . Som teknologi har ændret processen med at plastemballage og opbevaring af fødevarer , så har evnen til at bestemme farerne i at bruge disse plastemballage beholdere .

Dioxin


Dioxin er en sammensat findes i plast wraps og plastemballage . Dioxin forbindelser er blevet forbundet med fødselsdefekter og kræft , og der er forskellige niveauer af dioxin i plastemballage . Undersøgelser har bekræftet, at dioxin er frigivet og kan migrere , når det opvarmes ved ekstremt høje temperaturer , såsom i forbrændingsanlæg , men der er ingen beviser for skadelige kemikalier migrere i løbet mikrobølgeopvarmning .

Kræftfremkaldende stoffer


Når en plast emballage til fødevarer er sat i mikrobølgeovnen og opvarmede , en komponent kaldet en blødgører kan migrere fra plast til fødevareindustrien . Det har været mistanke om , at ¨¦n form for blødgører er Diethylhexylphthalat adepate ( DEHA ) , som er kræftfremkaldende .

Polymere


Plastic er et syntetisk polymer . Blandt polymeren gruppe er stivelse , latex og cellulose . Kombineret med forskellige stoffer og kemikalier , og som anvendes i forskellige formler , er polymer indeholdt i nylon . Polymerer er også fundet i tåbelige kit , silicium og VVS fugemasse . Og ved høj varme såsom mikrobølgeovn indstilling, kan polymerer migrere fra plastemballage til fødevareindustrien .

DEHA


Hvis alle disse kemikalier er skadelige , hvorfor er de føjes til plastemballage i første omgang ? DEHA til en føjes til makeup af plast , fordi det gør plasten mere fleksible . Når du folder plastic rundt madrester , DEHA er den kemiske som blødgør plastik nok til at gøre det muligt . Det er ikke bevist , at der er nok DEHA i den kemiske sammensætning af plast til at forårsage alvorlige sundhedsmæssige risici .

Bevis

Mens de offentlige sundhed organer og plastindustrien har bekræftet tilstedeværelsen af disse kemikalier i plastemballage , de har ikke bekræftet sundhedsrisici forbundet med kemikalier . Men , miljøgrupper , sammen med forbrugernes bevidsthed grupper , er forskellige , siger, at der er en direkte sammenhæng mellem kemikalierne i plastemballage , der anvendes til fødevarer og de sundhedsmæssige risici som følge af de skadelige kemikalier.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.