hvad man skal gøre med udløbet bilsæder

Ikke alle er klar over , at spædbørns og børns sikkerhed pladser faktisk har udløbsdatoer . Faktisk er mange købes og sælges på garage eller værftets salg , selv om de har bestået deres udløbsdato . Et barn eller spædbarn sikkerhed plads anses udløbet fem til seks år efter produktion ( ikke købe ) . Den plast, der bruges til at gøre dem kan forringes som følge af eksponering for sol og varme , hvilket gør sæderne usikre . Nogle lokalsamfund har udpeget spots for at droppe ud udløbet bilsæder , sammen med nogle oplysninger om, hvor de vil modtage dem .

Destroy


Det mest vigtige ting at bemærke ved bortskaffelse af en udløbet autostol er, at de næsten aldrig ligne de er i dårlig form . Faktisk ser nogle af udløbne bilsæder som de er i en vidunderlig tilstand , især dem , der var temmelig dyrt at begynde med . Hvis en udløbet autostol er simpelthen siddende ved siden af din skraldespand på skrald dag , er det næsten en garanti for , at nogen vil komme og hente det op enten til brug eller videresalg . Til den gennemsnitlige person , vil denne autostol fremstå som en et barn er simpelthen vokset-. og det vil sandsynligvis blive videregivet , en eller anden måde , at en intetanende familie

Hvis det er muligt , er det klogt at bryde den tunge plastic på bilsædet 's struktur. Selv savning det i halvdelen er en mulighed , hvis du kan gøre det sikkert .

Disguise


For selvsamme grund tilsløre kasserede udløbet autostol er en anden mulig løsning . Dobbelt-taske sædet i grønne affaldssække og tilføje ekstra skrald til posen , så fristelsen til at rode igennem posen undgås . Under den direkte til bremse , når papirkurven lastbil ankommer og se dem smide posen ind bag i lastbilen vil også lette nogen bekymringer om autostol gøre sin vej ind i en andens bil . Hvis du har adgang til en container , kan du skjule autostol på en lignende måde , og dump det der-kaste yderligere poser med skrald over det

Drop Off


Nogle lokalsamfund har drop-off steder til udløb . bilsæder , og virksomheder lejlighedsvis vil gøre dette som en samfundstjeneste . Hvis du ikke kan finde en sådan drop-off sted i din kommune , ringe til din lokale politi eller brandvæsen skal udarbejde en adresse til en nærliggende drop-off sted til din udløbet autostol .

Nogle af disse programmer vil kræve , at den udløbne autostol være i en form for adskillelse , så det er altid bedst at ringe i forvejen for detaljerne , før du smutter en off .

gøre en god gerning


Nogle samfund nu tilbyde visse programmer , der tillader disse udløbne bilsæder at blive genanvendt . Det betyder ikke, at de genanvendes som genbruges , men blot betyder, at de vil blive taget fra hinanden og bortskaffes på en måde, der ikke vil skade miljøet .

Som med drop-off programmer , nogle genanvendelse programmer vil kræve en vis adskillelse , så check med dem, før genanvendelse af udløbne autostol .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.